Shooting World Cup – SWC – nova igra hrvatskih developera

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Znate li da je promjer najveće vrijednosti pogotka na meti samo 0,5 milimetara na udaljenosti od 10 metara? Kao da gađate vrh igle. Ako do sada niste pokušali gađati, a htjeli biste, predstavljamo vam simulaciju streljaštva Shooting World Cup – SWC.

Izdavač igre je tvrtka Sight In Games iza čijeg imena stoje hrvatski dizajneri i programeri. Od ideje pa do izvedbe igra je u potpunosti hrvatski proizvod koji izgleda svijetski. Izrada igre trajala je dvije godine. Na izradi aplikacije sudjelovali su bivši strijelci, osvajači medalja s kontinentalnih prvenstava stoga igra vrlo vjerno dočarava disciplinu zračna puška 10 metara.

U igri se koriste pravi modeli pušaka, streljačke odjeće i meta iz svijeta streljaštva i prava RWS municija. Prilikom igranja osjetiti ćete kretanje puške i koristiti realističan mehanizam za okidanje u dva stupnja. Naglo povlačanje okidača rezultira lošim pogotkom na meti.

Igru započinjete kao strijelac početnik, za ostvareni određeni rezultat na mjesečnom međunarodnom turniru možete osvojiti kategoriju; dobar, odličan ili majstor strijelac. Za svaku osvojenu kategoriju biti ćete nagrađeni boljim puškama. Bolje puške imaju manje kretanje te je lakše ostvariti dobar rezultat kako napredujete kroz igru. Igrati je vrlo lako, morate samo pratiti prednji nišan puške i povući okidač puške u pravo vrijeme da bi pogodak bio idealan.

Kako igrati Shooting World Cup – SWC

Kvalifikacije za mjesečni turnir traju od prvog do zadnjeg dana u mjesecu i igrač ima neograničeni broj pokušaja ako ima dovoljno metaka. U finale, koje se održava prvog i drugog dana narednog mjeseca, ulazi 500 najboljih strijelaca. U finalu igrači imaju samo jedan pokušaj, bez obzira na broj metaka.

Igra Shooting World Cup – SWC dostupna je Android korisnicima, a na iOS verziji se još uvijek radi, te će i ona uskoro biti objavljena.