Preuzimanje video sadržaja s interneta

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Želite preuzeti omiljeni video sadržaj i spremiti ga na svoje računalo da se ne morate svaki put spajati na internet i otvarati stranicu na kojem se taj sadržaj nalazi? Želite pretvoriti taj video u format koji je prilagođen vašem mobilnom uređaju ili možda samo želite pjesmu iz toga video sadržaja? Za sve navedeno postoji rješenje i u nastavku ćemo vam prikazati rješenja za brzo i jednostavno preuzimanje video/audio sadržaja sa stranica kao što su YouTube, Vimeo, Dailymotion i slične.

Freemake Video Downloader

Uz to što nudi mogućnost preuzimanja video/audio sadržaja s interneta, Freemake Video Downloader daje mogućnost gledanja videa direktno sa sučelja te opciju dodavanja lozinke na video sadržaje koji nisu primjereni za djecu. Omogućuje pretvorbu video sadržaja u tip datoteke po želji, MP3, AVI, verzija za Android i iPhone i dr. Željeni video možete pretvoriti u drugi format i učitati ga na svoj blog, YouTube kanal, Facebook ili Twitter profil.
Freemake Video Downloader – download

Video

JDownloader

JDownloader je download manager otvorenog koda, neovisan o operativnom sustavu, kompletno napisan u Javi. Podržava paralelno više skidanja odjednom, prepoznavanje captcha koda, automatsko raspakiranje skinutih datoteka, itd. Uz to što omogućuje skidanje premium i free korisnicima sa stranica kao što su rapidshare.com, fileserve.com i sl., omogućuje jednostavno preuzimanje video/audio sadržaja s YouTube-a i sličnih stranica. Nakon instalacije otvorite JDownloader. Zatim kopirajte url video sadržaja koji želite preuzeti (1). U kartici “Linkgrabber” unutar JDownloadera će se pojaviti moguće opcije video/audio sadržaja koje se razlikuju u kvaliteti i formatu. Odaberite odgovarajuću opciju desnim klikom i odaberite “Continue with selected link(s)” (2). Zatim ćete biti prebačeni u karticu “Download” odakle ćete nakon završetka preuzimanja moći otvoriti željeni video ili audio sadržaj.
JDownloader – download

video

Clip.dj

Ako ne želite instalirati nikakve dodatne aplikacije za preuzimanje video sadržaja postoje i online rješenja. Jedno od takvih je Clip.dj. Ova stranica vam također omogućuje preuzimanje video sadržaja ili samo zvuka koji se nalazi u video sadržaju.
Clip.dj – stranica

video