Što uvijek pali kod žena

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Neki muškarci se oslanjaju na otrcane fraze, dok se drugi nadaju da će dobar izgled učiniti svoje. Međutim, kada želite “zapasti za oko” jednoj ženi, ništa se ne može usporediti s iskrenim smiješkom i laganim dodirom ruke, tvrde znanstvenici.

Najnovije istraživanje znanstvenika sa sveučilišta u Aberdeenu je pokazalo kako nešto veoma jednostavno poput nježnog dodira na ženskoj ruci može značajno unaprijediti ljubavne šanse muškarca.

Naime, dvije trećine žena je pristalo plesati s muškarcima koji su ih dirali po ruci samo sekundu ili dvije, dok su molili za ples, ali isti muškarci su loše prošli kada su svoje ruke držali uz tijelo dok su razgovarali s ispitanicima ženskog spola. Nježni i jedva primjetni muški dodir učinio je da žene vrlo rado daju svoje telefonske brojeve, kada im prilaze na ulici, a stručnjaci ovo otkriće objašnjavaju stavom da dodiri čine muškarca dominantnijim, pa tako i mnogo privlačnijim.

Prema pisanju magazina Focus, oni koji nikako ne mogu skupiti hrabrost i lagano dodirnuti predmet svoje žudnje, trebali bi se barem nasmiješiti. Prema rezultatima nove studije dobro usmjeren pogled uz iskren osmijeh čini tu osobu čak do osam puta više privlačnom suprotnom spolu. “Zdrava koža je također veoma važna, jer je možda indikator cjelokupnog zdravlja. Posljednjih godina prikupljamo sve više dokaza o tome kako izbori u načinu života mogu poboljšati zdravlje vaše kože, poput zdrave ishrane, stalne hidratacije, dovoljno sati sna i odbacivanja cigareta”, kazao je istraživač Ben Jones.

Činjenica je i da se muškarac može drugima činiti privlačnijim, kada je okružen ženama. . Vjerovali ili ne, ženama je dovoljno samo nekoliko sekundi da donesu odluku o potencijalnoj ljubavi, pa je tako 45 posto žena, koje su sudjelovale u eksperimentu brzih spojeva u Edinburghu, donijelo određenu odluku o muškarcima preko puta njih, za manje od 30 sekundi.