Što i kako na prvom spoju

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Većina muškaraca radi česte greške kojima sabotira izlazak sa djevojkom koja mu se sviđa, a većina nakon što upozna djevojku uopće ne stigne do prvog izlaska.

Ok, dobio si njezin broj, koliko dana čekati prije nego je nazoveš?

 1. 1 dan
 2. 2 dana
 3. 3 dana
 4. 4 – 5 dana
 5. Cijeli tjedan

Najbolje je sačekati jedan do maksimalno dva dana, na to pozitivno reagira čak 95% djevojka, samo 5% djevojaka pozitivno reagira na duže od dva dana. Dakle, dva dana je optimalan broj, sms poruka nije preporučljiva.

Ok, uspjeli ste, dogovorili ste sastanak, kako dalje?

 1. Izvesti djevojku na ručak, može i odlazak na pizzu za mlađe
 2. Otići na večeru
 3. Posjetiti kino, nakon toga na otići večeru.
 4. Otići na koncert ili u klub na muziku u živo.
 5. Izaći van na piće.

Najbolje opcije su poredane sljedećim redoslijedom. Na prvom mjestu je izlazak na večeru pod brojem dva, zatim slijedi broj četiri s muzikom u živo ili koncertom, kino i večera su na trećem mjestu a na kraju je ručak.

Čak 56% djevojaka bi radije da se nađete u restoranu gdje ste se dogovorili za večeru nego da dolazite po nju. Čisto iz razloga ako izlazak ne bude uspješan, nije nužno da muškarac zna njeno mjesto stanovanja. Naravno, uvijek je ljubazno ponuditi transportne usluge od njezinog mjesta stanovanja do odredišta.

Što joj od navedenih radnji najviše smeta?

 1. Smišljanje izgovora da odete u vaš stan/kuću. Kao recimo, recimo zaboravili ste nahraniti papigu.
 2. Reći joj da se već zaljubljujete u nju.
 3. Poživčaniti iz nekog razloga.
 4. Biti fizički vrlo nasrtljiv.
 5. Ograničenost u komunikaciji –”Ja sam u pravu, ne ti, baš ti znaš, o čemu pričaš, nemaš pojma… ” – shvatili ste poantu.

Iako su sve navedene radnje vrlo iritantne na prvom mjestu je broj tri. Ako izgubite živce u bilo kojem trenutku neuspjeh vam je zagarantiran. Priča o ljubavi je na sljedećem mjestu zajedno s neuvažavanjem njezine pameti. Nestašne ruke odnosno fizička nasrtljivost nije preporučljiva ne prvom spoju.