Njene erogene zone

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Dok su muškarcima dovoljne dvije-tri minute, većini žena treba do 15 minuta da dožive orgazam. Erogene zone ‘ubrzavaju stvar’. Ljubljenjem vrata, jednog od najosjetljivijih područja ženskoga tijela, brzo ćete i uspješno započeti “zagrijavanje”. Grickanje ušnih resica, u kombinaciji s nježnim poljupcima, idući je korak male igre izluđivanja. No pripazite, neke bi žene, zbog preosjetljivosti, ovo moglo škakljati. Bradavice na grudima po osjetljivosti u rangu su s vratom. Draženjem postaju napete, a partnerica poprilično “ugrijana”. Dođete li do pupka, već ste “odradili velik dio posla”. Poigrajte se pupkom te pokušajte, jezikom ili prstima, pronaći legendarnu G točku. Navodno je nemaju sve žene, no pronađete li je, uzdrmat ćete njezin svijet. Razbudite li ijednu od osjetljivih točaka ona će vam se predati.

Poljupci u vrat
Nježni, spori poljupci te povremeno lagano “masiranje” jezikom područja vrata, od ramena pa sve do iza uha, “lansirat će svaku ženu u svemir”.

Ušne resice
Ljubljenjem i grickanjem ušne resice natjerat ćete je da protrne. Šapćete li joj istovremeno slatke ili opasne riječi na uho, “nećete je se moći riješiti”.

Nježno s grudima
Stimuliranjem bradavica jezikom, kao i poljupcima oko i između grudi, lako ćete joj ubrzati puls i natjerati je da glasno uzdiše i traži još.

Igra oko pupka
Ljubljenje trbuha oko pupka izazvat će treperenje i trnce cijelog reproduktivnog područja te ujedno započeti nježnu stimulaciju G točke.

Traženje G točke
Magična G točka nije mit. Ona je stvarna, ali je teško doprijeti penisom do nje na pravi način. Žene će poludjeti ako je pronađete vašim prstima. Evo kako ćete to učiniti: okrenuti ste prema njoj, stavite dva prsta u njenu vaginu i savijte ih ‘dođi amo’ pokret. Mala kvržica oko 5-7 cm od ulaza vagine je G-točka. Stimulirajte tu malu kvržicu pazeći na njene reakcije. Dodirivanje tog područja trebalo bi podražiti G-točku i ona bi trebala “narasti” da je možete lakše opipati. G-točka je veličine ovećeg graška. Neke žene ovo vole, dok neke tvrde da je to bolno. Imajte razumijevanja, idite polako i budite nježni.