Najmanje romantični darovi za žene

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Muškarci kupnju darova za žene smatraju nemogućim zadatkom. Rođendani i obljetnice postaju prava noćna mora, jer tipovi nemaju pojma što bi kupili svojim boljim polovicama. Smatraju da ionako nikakav poklon neće zadovoljiti očekivanja njihove životne suputnice. To uzrokuje strku u shopping centrima i znojenje na blagajnama. Sve muke možete izbjeći ako malo stanete i razmislite. Malo savjeta nikad ne škodi, pa vam donosimo najmanje romantične darove za žene koje treba izbjegavati.

Alat
Alat uvijek privlači muškarce, ali nikako i žene. Takav dar se jednostavno mora izbjegavati. To uključuje i bilo kakvo pomagalo za fizički rad tipa grablje za vrt ili krpa za suđe.

Nakit koji se besplatno dobije uz časopis ili kupuje preko TV prodaje
Nakit je izuzetno romantičan poklon, ako i samo ako se pažljivo odabere i ako je donekle originalan. Ako kupujete s TV prodaje ili ste toliko škrti da kupite nekakav strani ženski časopis i poklonite joj plastične, gratis naušnice, nećete daleko dogurati. Osim što ćete istaknuti svoju škrtost, to nitko ne voli pa ni žene, pokazat ćete da nemate nimalo originalnosti i da zapravo ne marite previše za nju kao osobu.

Oprema za tjelovježbu
Ako ona voli ići u teretanu, onda je logično da joj poklonite opremu za tjelovježbu. Krivo! Uopće nije bitno vježba li ili ne to nije stvar koja se poklanja ženama, osim ako se ne bavi umjetničkim klizanjem i naručili ste posebno dizajniran kostim samo za nju. Ne daj Bože da uzmete krivi broj tajica ili topića, tek ste onda nagrabusili.

Poklon kuponi
Kada ženi poklonite poklon kupon, to je kao da ste je pismenim putem obavijestili da zapravo nemate pojma o njoj, ali ne želite ispasti neuljudni pa joj dajete malo novaca u obliku kupona da si nešto kupi.

Knjiga o samopomoći
Naravno da bi ona željela kontrolirati svoju narav ili naučiti meditirati, ali zar zaista mislite da ne bi radije sama vodila svoje intimne bitke? Poklanjajući ženi ovakvu knjigu indicirate da s njom nešto nije u redu, a žene žele da mislimo da su savršene ili da bar ostavljamo takav dojam. Dakle poklanjanje ovakve knjige ne pokazuje empatiju ili zaštitnički stav, nego totalni idiotizam.

Životinjica
Ignorirajte reklame i filmove gdje se žena sva rastopi kada joj njeno muško pokloni nekakvu dlakavu lopticu koja se odaziva na ime Fifi. Životinja iziskuje njegu, hranu, vodu, veterinara, a poneki primjerci i odlazak na izložbe.

Plišana životinja
Postoji li nešto otrcanije od plišane životinje? Osim ako ne hodate sa srednjoškolkom ili ženom koja nikada nije odrasla, ovo je totalno loš poklon. Cvijeće je romantično, ali cvijeće koje drži rozi medo je jednostavno blesavo. Uostalom ponovo ćete dokazati da pojma nemate što bi kupili, pa ste se zaletjeli do Kineza po ovakvu propast.

Plišana životinja koja govori
Plišana životinja koja govori još je bjednija od same plišane životinje. Da ne napominjemo dodatno koliko je loša sama plišana životinja, nego to uzmemo kao empiriju, zašto bi po Bogu htjeli kupiti plišanca koji uzvikuje “I love you !” elektro robotskim glasom ili ptičicu koja kukuriče kad potegnete špagicu. Bacit će vam je u glavu kada i ako budete prekidali i pričat će svojim prijateljicama o tome koliko ste idiotski poklon kupili za pet godina veze.

Seksi donje rublje
Čini se kao dobra ideja. Ali osim činjenice da takav poklon zapravo kupujete sebi a ne njoj, muškarci imaju tendenciju da završe u “drolja sektoru” prodavaonice donjeg rublja. Naravno nećete kupiti nešto decentno ili praktično, nego ćete se odlučiti za nekakvu kombinaciju vaših dječačkih snova i kostimografiju posljednjeg pornića koji vas je totalno napalio. Možda će ga i obući par puta da vam udovolji, ali inače će stajati na dnu ladice. Pokušajte organizirati zajedničko kupovanje donjeg rublja. Bar ćete biti tamo kada ga proba.