Kako sakriti erekciju

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Spontane erekcije mogu biti vrlo dosadna stvar. Dio su spolnog razvoja. Najčešće do njih dolazi u razdoblju puberteta, jer se tada poveća razina hormona. Gotovo uvijek se javljaju bez pravog razloga u najmanje prikladno vrijeme, na najmanje primjerenom mjestu i uzrokuju probleme, nelagodu, neprimjerene situacije. I zatim se postavlja pitanje što učiniti, kako je sakriti. Spontana erekcija obično nestane ako se na nju ne obazirete, ako se na nju ne osvrćete. Dajemo nekoliko savjeta kako ih možete prikriti ili otkloniti.

Jedan od načina je da nosite uže donje rublje koje se zbog erekcije neće rastegnuti te će time spriječiti da vaša erekcija bude tako vidljiva. Osim donjeg rublja u skrivanju spontane erekcije mogu vam pomoći i hlače. Kod hlača idite u suprotnom smjeru – obucite široke hlače. Ne samo jer prekrivaju, nego i zato što dozvoljavaju dovoljno manevarskog prostora – ako želite prikriti erekciju, gurnite ruke u džepove i rastegnite ih da budu “vrećastiji”. Uske gaće i široke hlače će gotovo sigurno prikriti ono što želite sakriti.

Odjeća vam može biti od istinske pomoći. Može vam pomoći i prevelika, komotna majica ili košulja koja prelazi preko stražnjice. I ne samo majice, i potkošulje se naviknite nositi tako da ih ne strpate iza pojasa. I školske torbe (što ih nosite preko ramena i imaju duže naramenice koje dozvoljavaju da torba visi) mogu djelovati u vašu korist (ne samo zbog knjiga, što ih u njoj prenosite). Tako, sada ste potpuno zamaskirani.

Još nekoliko kratkih savjeta za skrivanje erekcije
Preusmjeravanje misli vas prisili da se usredotočite na nešto drugo i ignorirate erekciju, koja će zbog toga prije splasnuti.

Dok sjedite, istegnite noge i napnite mišić na prednjem dijelu. Time će se krv preusmjeriti iz penisa u nogu i spontana će erekcija splasnuti. Sljedeći savjet je malo ekstreman, pokušajte štipanjem ili nekom drugom aktivnošću koja vas boli. Bol će zahtijevati određenu pozornost, pa će je penis dobivati manje.

Pokušati hodati na petama, što bi također trebalo biti učinkovito.

Također je preporučljivo da u takvoj situaciji ne pokušavate raditi brze, nenadane, impulzivne kretnje, jer možete ozlijediti penis. Kako god da je erekcija na javnom mjestu neugodna, utješno je da je to prolazno stanje.