Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

Kako povećati penis

Niste zadovoljni veličinom svoga penisa? Povećanje penisa je moguće na prirodan način, bez kirurških zahvata. Bez obzira na to što vam rekli liječnici ili kirurzi, povećati penis je moguće, pravilnim izvođenjem vježbi što su ih otkrili stanovnici arapskog poluotoka te ih smatrali dijelom svoje kulture. Veliki je penis značio plodnost i pravi magnet za žene. Kada bi dječaci ušli u razdoblje puberteta, očevi su im pokazivali tehniku produljivanja i “mužnje” penisa, koju bi prakticirali pola sata dnevno uz pravilno disanje i mentalne vizualizacije. Tako su u prosjeku produljivali penis za 4cm u erekciji. Ovom tehnikom se zapravo rasteže erektilno tkivo u penisu, a rezultati su u slučaju ustrajnosti vidljivi već nakon jednog mjeseca. Zahvaljujući rastezanju i “mužnji”, muški spolni organ se povećava te postaje duži i širi.

Veličina penisa

Koja je prosječna veličina penisa pitanje je koje muči brojne muškarce. Britanski znanstvenici tvrde da su našli točnu prosječnu dužinu i širinu penisa, i to na temelju podataka iz 17 znanstvenih radova koji uključuju profesionalna mjerenja penisa ukupno 15.521 muškarca diljem svijeta. Prosječna dužina penisa u erekciji iznosi 13,12cm, a opseg 11,66cm. Kod spuštenog penisa dužina je 9,16, a opseg 9,31cm.

Autori istraživanja tvrde kako bi ovi podaci mogli pomoći brojnim muškarcima koji brinu da imaju mali penis, a zapravo su u prosjeku. Rezultati su pokazali da u stvarnosti samo 2,28% muškaraca ima abnormalno male penise, a postotak je sličan i za neuobičajeno velika spolovila.

Povećanje penisa operacijom

Operacijom penisa presijeca se suspenzorni ligament nakon čega potkožni dio penisa postaje aktivni dio penisa. Ovom metodom penis je moguće povećati za minimalno 2 centimetra, ponekada i za punih 5. Osim što će ovakva operacija povećati penis postoji i negativa strana ovakve metode. Pošto ga više ligament ne drži uspravnim, penis će drugačije stajati. Čak 30% muškaraca koji se podvrgnu ovom zahvatu nije zadovoljno rezultatom.

Vježbe za povećanje penisa

Svrha vježbi je povećati odnosno produljiti spužvasto tkivo u penisu, koje se tijekom erekcije napuni krvlju. Kako je prije bilo kakve tjelovježbe potrebno zagrijati cijelo tijelo, potrebno je pripremiti i penis za izvođenje vježbi za produljivanje. Za zagrijavanje penis treba čvrsto primiti oko glavića i blago potegnuti prema naprijed tako da se osjeti napetost na sredini penisa. Nakon deset sekundi slijedi opuštanje. To se napravi deset puta. Zatim je potrebno penis vrtjeti ukrug i savijati ga deset puta u lijevo, pa u desno. Kada je penis dovoljno zagrijan, muškarac ga mora masirati do djelomične odnosno blage erekcije. Zatim je penis i testise potrebno zamotati u toplu krpu na dvije minute. To se napravi pet puta da bi se tijelo penisa zagrijalo te da bi zadržalo u sebi krv. Umjesto zamatanja u krpu muškarac može i sjesti u toplu kupku te pod vodom razgibavati svoj penis. Kada je penis zaista spreman, može se početi s vježbama.

Prosječna veličina penisa

Ova vježba ne utječe toliko na širinu penisa koliko na njegovu dužinu. Može se izvoditi u sjedećem položaju na rubu stola odnosno kauča ili u stojećem položaju. Penis mora biti dobro obrisan nakon zagrijavanja toplom krpom, kako bi se osigurao čvrsti stisak. Potrebno je poštovati sljedeće korake:

 1. Penis mora biti u opuštenom stanju. Jednom rukom čvrsto primite penis oko glavića, a dlanom druge ruke držite ruku koja drži penis.
 2. Sljedeći zahvat mora biti dovoljno snažan da se na penisu osjeti rastezanje. Tako držite penis 30 sekundi, a zatim ga opustite. Ponovite deset puta, a pri svakom zahvatu povucite snažnije, ali da ne osjetite bol.
 3. Nakon deset ponavljanja, penis se mora opustiti tako da njime udari u bedro 75 do 100 puta. Tako u penis opet doteče krv. Slijedi odmor od jedne minute.
 4. Ponovite korak 2., samo što sada povlačite penis u lijevu strani.
 5. Ponovite korak 3.
 6. Ponovite korak 2., a sada povlačite penis u desnu stranu.
 7. Ponovite korak 3.
 8. Ponovite korak 2., sada povlačite penis prema gore.
 9. Ponovite korak 3.
 10. Ponovite korak 2., sada prema dolje.
 11. Opet udaranje penisa o bedro 75 do 100 puta.
 12. Ponovite korak 2., ali sada s 30 kružnih pokreta penisom u lijevo i zatim u smjeru kazaljke na satu, pa onda u desno. Slijedi opet udaranje penisa o bedro 75 do 100 puta.

Nakon udaraca penisa o bedra možete malo izmasirati penis da bi dostigao djelomičnu erekciju i tako ponovo vratio krv u penis. A prije no što nastavite s vježbama, neka se penis ponovo opusti. Zbog stiskanja glavića na njemu se mogu pojaviti crvene ili ljubičaste točke. To je sasvim normalno, kroz neko vrijeme će točke nestati, ali će tkivo biti puno čvršće. Ako vam tijekom vježbe ruke počnu kliziti s penisa, najbolje je nanijeti dječji puder za bolji zahvat.

Arapska mužnja penisa

Nakon savladavanja tehnike produljivanja penisa, možemo vidjeti i koji je sljedeći korak povećavanja muškosti, a to je mužnja penisa (jelqing). Metodu mužnje plemena i kulture koristili su stoljećima i brižno je čuvali kao obiteljsku tajnu. Znanje se prenosilo s oca na sina i najpouzdanija je prirodna metoda povećanja penisa. Ova vježba opskrbljuje penis krvlju. Nakon nekoliko mjeseci, predjeli koji zadržavaju krv u penisu se povećavaju i tako stalno mogu zadržavati sve veće količine krvi, što posljedično povećava penis. Vježba traje 20 do 30 minuta, a izvodi se na rubu stola, kauča ili u stojećem položaju. Za ovu vježbu povećanja penisa potrebno je malo vazelina ili dječjeg ulja. Tijekom vježbe se ne preporučuje ležanje zbog gravitacije koja smeta “mužnji”.

Izvođenje arapske mužnje
Metoda je stara više stoljeća, a za prave rezultate potrebno je izvoditi vježbu na dnevnoj bazi, jer jedino tako erektilno tkivo penisa ostaje u dobroj formi. Prije samog izvođenja potrebno je razgibati penis i pripremiti ga zagrijavanjem iz prvog dijela ovog članka. Prije nego započnete s vježbom, penis je potrebno dobro obrisati, da se voda ne bi pomiješala s lubrikantom. Koraci vježbe su sljedeći.

Masiranje penisa do djelomične erekcije, za tu vježbu potrebno je stalno pridržavati penisa u korijenu (potpuno stražnji dio) palcem i kažiprstom, čime krv ostaje u penisu. Treba uhvatiti duž cijelog promjera, napravi se znak “OK” oko penisa. Palac i kažiprst se čvrsto spoje oko penisa i potiskuju krv u njemu naprijed duž erektivnog tkiva do glavića. Kad prva ruka proputuje cijeli put, palcem i kažiprstom druge ruke napravi se isto. Tempo je smiren, ruka slijedi ruku kao kod prave mužnje.

Trideset minuta ovakvih radnji je upravo prava mjera nakon koje muškarac prolazi fazu crvenih točkica na glaviću penisa. One nastaju zbog rastezanja predjela u kojima se nabire krv. Da bi bilo što manje tih “oštećenja”, može se početi polako i nježno te zatim pojačavati.

Kako se arapska mužnja može pojačavati
Počeci mužnje mogu biti nešto nježnije prirode. Dakle, prvi tjedan mužnja može trajati deset minuta sa 100 do 200 zahvata duž penisa, a drugi tjedan se može pojačati na 20 minuta, a treći na pola sata. Penis neka stalno bude u djelomičnoj erekciji. U roku tri do četiri mjeseca pokazuju se rezultati i ustrajnost je nagrađena, jer penis nije samo duži i širi, već tvrđi i zdraviji. Nakon tridesetminutnog vježbanja vaš penis je topao, veći nego obično, a po njemu se osjeća peckanje. To je znak da se erektilno tkivo povećalo odnosno proširilo.

Napomene i savjeti prilikom izvođenja vježbi za povećanje penisa

Najbolji izbor lubrikanta za ovu vježbu povećanja penisa je vazelin ili dječje ulje, jer se ne upijaju prebrzo, već trljanje traje duže. Ako vježbe uzrokuju modrice, najbolje je prestati s njima sve dok penis ne ozdravi. Svakih šest dana možete napraviti jedan dan pauze, ali ona ne smije trajati predugo, jer u tom slučaju neće biti rezultata. U vježbu je potrebno uključiti vizualizaciju i vježbe disanja. Svrha ova dva elementa je očuvanje djelomične erekcije i sprječavanje potpunog uzbuđenja i erekcije. Mužnja se ne preporučuje pod tušem i uz upotrebu sapuna, jer to rezultira višednevnim bolovima. U slučaju da se tijekom mužnje javi potreba za ejakulacijom, potrebno je stati i pričekati da bi se mogla nastaviti. Ova vježba je korisna i pri učenju kako zadržati preuranjenu ejakulaciju tijekom spolnog odnosa.