Kako je u pola sata odvući u krevet?

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Pročitajte strategiju namijenjenu tome da u samo pola sata zavedete, osvojite i poseksate slučajnu djevojku. Ovo je članak za vas. Malo za šalu, a malo za ozbiljno. Kako je osvojiti u pola sata? Za početak, ako je moguće izaberite crvenokosu, navodno se radije seksaju od onih ostalih. U institutu u Hamburgu provedeno je istraživanje, u kome je više stotina Njemica različite boje kose odgovaralo na pitanje koliko seksaju. Došli su do rezultata da crvenokose u usporedbi s plavušama i crnokosima imaju više spolnih odnosa.

Odabir i pripreme

Dakle, kako upoznati ženu i s njom se poseksati, a sve to u pola sata? Vrlo teška zadaća, jer ne smije biti ni najmanje pogreške. Za nešto takvo pripreme moraju biti razrađene do najsitnijih detalja. Prvo je na redu odabir mjesta i prilike. Ako se odlučite za takav podvig, najbolje su dvije krajnosti. Ili očajno mrtva zabava, na kojoj nesretna djevojka jedva čeka da se bilo što dogodi, ili erotikom nabijena žurka, gdje energija izbija iz očiju svih prisutnih. “Žrtvu” morate odabrati vrlo pažljivo, a najbolje je ako je ulovite u vrijeme ovulacije, a kako ćete to ustanoviti prilično je velik problem. Pokušajte uhvatiti njen prirodni miris, promatrajte koliko energije ulaže u kretanje prostorom i kakva je s ljudima oko sebe.

Pogledajte kakva joj je kosa i koža (ako ispod šminke išta možete vidjeti). Svi vam ti znakovi zajedno mogu reći da li je na vrhuncu spolne moči ili je u “onim” danima. Morate shvatiti da je vrlo važno prvim joj utiskom izbiti tlo pod nogama i potpuno je zaokupiti. Zbog toga s prvim kontaktom morate pričekati do posljednjeg trenutka. Promatrajte je jer držanje njena tijela govori o njenom odnosu prema seksu. Način češljanja kose, izravnana kralježnica, odlučan hod, otvoren osmjeh i zavodljivo koketiranje znakovi su koji dovode vodu na vaš mlin. Ženu nemojte procjenjivati po njenoj odjeći ili njenoj šminki, jer na taj ćete način vrlo lako promašiti pravu djevojku. Radije osluhnite njen smijeh i promotrite njenu opuštenost. Reći će vam mnogo više od njene minice i crvene šminke.

Prvi kontakt

Vidjeli ste filmske prizore u kojima, jedan nasuprot drugoga, prvi puta stanu dva najveća majstora borilačkih vještina. Sve se umiri u nijemom iščekivanju, a napetost raste iz sekunde u sekundu. Ako ste nekada promatrali poštenu tučnjavu, tada ste primijetili da dobri borci znaju stvoriti trenutak tišine i mire, tijekom kojeg se snage odmjeravaju na nekoj sasvim drugoj razini. Oko svakog od njih zgusne se energija usmjerena prema protivniku. Već samim time ponetko izbjegne batine jer protivnika nadvlada strah. Kada krenete u svoju prvu akciju, slična se energija i način nastupa očekuju i od vas. Izbjegavajte kontakt očima tako dugo dok u vašem pogledu neće vidjeti ni trunčice dvoumljenja. “Hej, ja sam Don Juan!” ne radi se o tome što ćete reći, već kako god to rekli iza tih riječi mora bujati napetost i usmjerenost, a negdje u pozadini mora odjekivati: “Želim te sada, odmah!¨”

Pogledom joj morate prostrijeliti dušu i kralježnicom prošetati horde mrava. Ne smijete joj pružiti priliku da se dvoumi o vašim namjerama, iako ih još niste pokazali. Morate je hipnotizirati, pogledom začarati i spriječiti je u bilo kakvom pokušaju bijega. U tome morate ustrajati samo na trenutak, a nakon toga morate malo popustiti, jer u protivnom ćete je prestrašiti ili u njenim očima izgledati kao da ste beznadni ili ludi (što je, ponekad, vrlo slično.) Odmah nakon toga okrenite se drugom društvu i pravite se kao da ona ne postoji. Ako taj manevar obavite kako treba, primijetit će da ste je potpuno zbunili, što će biti vidljivo iz njenog rumenila ili zbunjenosti. Žene znaju kada ih, u svojoj glavi, muškarac svlači i nabija, zbog čega će je vaš sljedeći korak dovesti do poštenog dvoumljenja, a upravo ta nesigurnost su vrata prema vašem uspjehu.

Stvaranje kemije i erotske napetosti

Silom se ništa ne može postići, jer kemija nastaje sama od sebe. Dakle, imamo dvije mogućnosti: Ili na sebi nosimo što manje mirisa i nadamo se da će se to dopasti traženoj djevojci, ili odaberemo miris za koji mislimo da će odgovarati situaciji. U svakom je slučaju to vrlo delikatna odluka, o kojoj ovisi uspjeh cijele večernje operacije. Vaš je sljedeći korak mora gurnuti na pravi kolosijek, kolosijek koji će je odvesti do seksa. Zato ne okolišajte, od pozdrava, pa kako ste i tome slično, jer već je prošlo nekoliko minuta vašeg rezerviranog vremena. Naravno, nećete se direktno prosrati riječima: “Idemo se poseksati?” Erotsku napetost morate graditi polagano, korak po korak, dok je istovremeno morate zaokupiti svojom hladnokrvnošću i drskošću. Ne smijete je samo hvaliti i davati joj komplimente, već sve morate graditi na erotskoj napetosti. U cijeloj je priči dodir od vrlo velike važnosti, ali istovremeno može biti dvosjekli mač i pokazatelj koliko ćete uspješni biti. Na vašu žalost, ovdje vam ne mogu pružiti ništa osim uopćenih uputa, jer ama baš svaka rečenica, u različitim situacijama, može biti odlična ili totalno bez veze. Pokušajte biti potpuno iskreni i staviti joj do znanja da vam je do nje svemirski stalo. Nema žene, ali ni muškarca, koju ne možemo upecati na njeno samoljublje.

Pripazite da dodiri izgledaju nenamjerno i nenametljivo, ali pri tome moraju biti nježni i nedvosmisleni. Zvuči teško, ali vrijedi se potruditi. Igrajte se njome, a kada će zatražiti potvrdu vaših namjera, promijenite temu i neočekivano ponovno, s još većim intenzitetom, udarite na isto mjesto. Dodirnite je, a kada u vašim očima potraži potvrdu namjere nemojte joj je pružiti. Kada u njenim očima primijetite zbunjenost, uzvratite joj pogledom kao da je već imate na ležaju i samo čekate na njen prvi signal. Takva igra može biti beskonačna i vrlo intenzivna, a ako pri tome možete plesati tada nemojte propustiti pruženu priliku. Naime, bliskost tijela učinit će svoje, a ako vam je i kemija naklonjena vaše će mogućnosti za uspjeh biti daleko veće. Erotičnost plesa mora biti nedvojbena. Ne sakrivajte svoju erekciju nego joj pružite priliku da je osjeti, kako bi znala da vas privlači. Ako u takvom trenutku između vas dvoje uspijete uspostaviti erotsku napetost, tada će je u mislima dodir vašeg nabreknuća odvesti tamo gdje je želite imati. Ako vas sama ne pusti u svoj prostor tolerancije, nemojte joj se pokušati nametati, a najmanje je nemojte počnete pipkati ili nešto slično glupo. Takvo što rade samo blesavi klinci. Pa i kada želi nećemo joj priuštiti, jer njena želja mora uzavrijeti, kako ne bi poželjela vaše ruke nego vaš penis. U svemu tome uopće nije važno što plešete i kakav ste plesač. Jednostavno joj morate staviti do znanje da je želite toliko da vas boli, a istovremeno joj to ne smijete pokazati. Osim žarom u očima i nabreknućem vaših hlača.

Prvi poljubac – akcija

Pretpostavimo da ste prvi dio zadaće obavili za pet. Privukli ste njenu pozornost, s vama je zaplesala ili sjedi u kutu lokala, gotovo priljubljena uz vas. Napetost je u zraku, a leptiri u želucu. Oboje znate da će vas poljubac lansirati u ludo strastvenu noć, ali teško je prijeći prag prvog pravog fizičkog kontakta. Ovdje morate preuzeti inicijativu, u čemu vam se pruža više mogućnosti. Vaš je cilj usnama doći tako blizu njenoj koži da ona na njoj osjeti vrelinu vašeg daha, od čega će joj se po cijelom tijelu naježiti sve ne depilirane dlačice. Najjednostavnija je taktika da je pogledate u oči, zatim u usne, ponovno u oči i polagano pokušate krenuti u prvi napad. Nikada ne znaš, možda upali?! Ako ne djeluje, i vidite da od toga neće biti ništa, tada se usredotočite na bilo koju posebnost na njenom licu (pa i ako je nema) i blefirajte: “Ovako lijepe nosnice još nisam nikada vidio!” Druga se tajna tehnika sastoji od toga da ćete bliski kontakt ostvariti preko svoje “nespretnosti.”

Nešto vam padne sa stola i oboje se sagnete, tijekom plesa netko vas “malo gurne” a vi se oslonite na nju, malo se “spotaknete” i već ste vrlo blizu njenog obraza, toliko blizu da je možete začarati pogledom. U takvom slučaju morate poslušati svoj nagon. Nagon uvijek zna kada je pravo vrijeme, samo ga morate dobro slušati. Ljudska se tijela privlače poput magneta, samo se trebate prepustiti. Ako naletite na djevojku koja vrlo rado govori i uvidite da će večer biti vrlo duga, tada vam ne preostaje drugo nego direktan napad. Posebno ako vidite da govori zbog toga što je napeta i ne zna što će se dogoditi. Na usne joj stavite prst, naravno ne onaj koji ima miris cigareta, češnjaka, vina ili nečeg drugog nepodobnog takvom trenutku, i strastveno je poljubite. Možda uspijete. Prilično će vam pomoći ako su vam u blizini dobri prijatelji, koji će srediti da se, dok vi plešete s njom, začuje neka polagana erotska stvarca. Toplina tijela, vrat, kosa, lice uz lice i hop. Već smo u akciji.

Gdje se seksati?

Recimo da je od prvoga kontakta pa do sada prošlo dobrih 15 minuta. Vaše su usne na njenim, istražujete i brojite plombe, škaklja vas po mandulama, a vama u glavi odjekuje samo jedno pitanje: KAMO? Ako ne stanujete iza ugla tada je na vašu žalost nemate vremena odvesti kući. Ako se nalazite u dupkom punom lokalu, u kome je red za WC dug 15 pijanih tinejdžerki, i to otpada. Na vašu žalost, ponekada vam okolnosti ne dozvoljavaju ispunjenje strogog vremenskog plana, što smo si ga postavili na početku. Ako se slučajno nalazite na nekom masovnom obiteljskom okupljanju, ili vjenčanju, tada obično negdje u blizini imaju neku sobu ili apartman, što ga možete unajmiti. Druga i često najrealnija mogućnost je automobil. Treća je mogućnost seks u nekom tamnom uglu lokala ili okolnih ulica (šume, parka, garaže, …) četvrta je mogućnost WC. Možda imamo dobrog prijatelja, koji će nam posuditi svoj stan. Možda imamo ključeve od neke službene prostorije. Vjerojatno bi se našla još neka mogućnost, ali svaka od njih je povezana s velikim brojem rizika, što se podrazumijeva.

Zimi smo prilično ograničeni, ako ni zbog čega drugog a ono zbog hladnoće. Svi nemamo automobil, ili ga ne možemo parkirati na podesnom mjestu, a mogu nas opaliti i kaznom. Najbolje će biti ako unaprijed znate kamo ćete otići, odnosno ako u najbližoj okolici rezervirate sobu ili prijateljev stan. Ako je ljeto, morate poznavati sve okolne grmove i klupe. Neki su toliko drski da se poseksaju usred mase plesača, u kojoj se zbog bljeskajućih svjetala i treštanja glazbe ništa ne vidi niti ne čuje, a uz to vam je ionako potpuno svejedno. Ako ste na privatnoj zabavi, morate dobro poznati kuću ili stan u kome se to događa. Možete iskoristiti garažu, podrum, terasu, lovačku sobu, dječju sobu … za prijelaz sa strasnog ljubljenja pa do za seks primjerenog prostora na raspolaganju imate najviše 5 minuta. Preuzmite ulogu vodiča i povucite je za sobom, jer nemate vremena za oklijevanje. Vrijeme leti.

Seks na brzaka

Konačno ste negdje nasamo, ruke su posvuda, usne na usnama, noge među nogama, po svuda lete komadi odjeće. Preostalo nam je još 10 minuta, pa ne treba gubiti vrijeme na svlačenje. Probijte se do njenih stidnih usni i prstom ih preorite. Ako je do sada sve bilo učinjeno kako treba, utopit ćete se u njenim vaginalnim sokovima. I među njima. Dalje vam više nemamo što savjetovati. Jednostavno joj ga gurnite do jaja i odgalopirajte do vrhunca. Ako tijekom preoravanja između njenih stidnih usni ustanovite da djevojka još nije spremna, morate ustanoviti u čemu je problem i reagirati na odgovarajući način. Možda ju je strah jer se ne osjeća dovoljno sigurnom. Kako nemate vremena za utvrđivanje točnog razloga takvog stanja, na brzinu se pretvorite u najnježnije biće na svijetu, maknite ruku, strastveno je poljubite i čvrsto zagrlite. Jezikom lagano krenite prema dolje, putem se posvetite svakoj erogenoj zoni koje se možete sjetiti i nježno je milujte rukama.

Kod nekih djevojaka oralni seks izaziva neugodan osjećaj, jer se boje da njihova vagina ima neugodan okus i miris. Zbog toga, osim ako vam se potpuno raširi i prepusti, nemojte inzistirati na lizanju. Dajte joj neka vam poliže prst, a onda njime napadnite dražicu. Okrenite je i na guzove prislonite svojeg glavonju, kojeg ste u međuvremenu obukli u kišnu kabanicu, uvijek spremnu u najpodesnijem džepiću. Ne gubite vrijeme s kondomom, dok ga ona gleda i čeka. Jednom je rukom stalno obrađujte. Trebate vježbati navlačenje kondoma jednom rukom. To ide ovako: zubima rastrgajte ovoj, između kažiprsta i srednjaka primite vrh i iz njega istisnite zrak, palcem i ostalom prstima ga odmatajte niz penis. Dobro ga naslinite, a isto tako joj ovlažite vaginu, od naprijed prstom, a odostraga penisom. Takav će položaj biti idealan za brz orgazam. Prstom joj trljajte klitoris i pustite je neka sama usiše vaš penis, a onda pošteno prionite poslu. Drugom joj rukom masirajte bradavice, a jezikom joj se igrajte po uškama, vratu i leđima. Pokušajte uhvatiti njen ritam, prepustite se užitku i glasno dahćite. Prepustite se životinjskoj strasti i ona će reagirati na sličan način. Kako se digitalni sat približava 29. minuti vašeg podviga morate pojačati tempo i dati sve od sebe. Jer vrijeme vas nemilosrdno progoni.