Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

Kako je pozvati van

Mnogi briljantni i genijalni muškarci imaju problema sa zabavljanjem. Obično ovakvi muškarci pokazuju interes za mnoge sfere života, imaju formirano mišljenje i odgovore na najraznovrsnija pitanja, ali nemaju uspjeha na ljubavnom planu. Donosimo savjete onim muškarcima koji poznaju, iako površno, djevojke koje im se sviđaju, ali ne znaju kako da im se približe.

Pozovite je na večeru sljedeći tjedan
Ako pozovete djevojku na večeru u tjednu koji tek slijedi, ne ostavljate joj dovoljno prostora da vas blago odbije i da vam kaže kako već ima nešto dogovoreno. Ako ona odgovori da bi to bilo u redu, samo je trebate brzo pitati koji joj dan najviše odgovara. U slučaju da ona i dalje oklijeva, odustanite. Posvetite pažnju drugoj djevojci jer je jasno da ona nije zainteresirana. Onog trenutka kad je pozovete na večeru postaje jasno da se više ne radi o prijateljskom druženju.

Pozovite je na utakmicu
Ako osjetite da je osoba koju zovete na večeru malo zainteresirana za sport, ovo je fantastičan način da okušate svoju sreću. Ne samo da bi trebalo biti jednostavno, nego ne iziskuje dodatne napore i osjećaj neugode za vrijeme izlaska. Ako predloži da plati kartu, insistirajte da vi platite jer je vi pozivate na izlazak. Ako ona odbije tu ponudu i počne panično vaditi novac iz džepa, a očigledno je da ne glumi pristojnost, otpišite taj izlazak. Ona vam tako želi dati do znanja da ne želi izaći s vama na ljubavni sastanak. Stoga je najbolje odgledati utakmicu smireno jer stvari uvijek mogu biti gore.

Pozovite je u kino
Muškarcima je obično svejedno s kim gledaju film, ali djevojkama zasigurno nije. Ako joj predložite da odete u kino i ako joj kažete da ste upravo s njom željeli odgledati jedan film, automatski joj činite kompliment. Ovako ona saznaje da ste je se sjetili dok ste razmišljali o filmu i stoga se može osjećati poželjno i seksi. Upravo takvo raspoloženje će je ohrabriti da pristane izaći s vama.

Recite joj direktno da je izvodite ovaj vikend
Nemojte je ništa pitati, recite joj da je izvodite na izlazak. Nije tajna da žene vole malo upornije muškarce. Ako nađete pravu priliku i odredite ton u kojem ćete je pozvati, ona će znati cijeniti vašu inicijativu i samopouzdanje. Ako dodate da je očekuje lud provod, na njoj je i dalje da odluči hoće li izaći s vama. Ipak će znati da će, ako vas odbije, propustiti istinsku zabavu.