10 savjeta za bolji seks

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Jedna od najgorih stvari koje vam se mogu dogoditi jest ta da vam seks, jedna od najljepših stvari na ovome planetu, postane rutina. Donosimo vam 10 savjeta kako bi to izbjegli. Bilo da se radi o kontroli vašeg orgazma ili pojačavanju njezinog, ovih 10 savjeta garantiraju vam bolji seks.

Vežite joj oči
Vjerojatno znate kako slijepe osobe imaju izraženiji osjet sluha i dodira. To se događa zbog toga što mozak preusmjeruje više energije na ta osjetila, čineći ih osjetljivijim.
Da bi postigli taj efekt s vašom partnericom, vežite joj oči. To će joj izoštriti sva druga osjetila. Nedostatkom vida, senzualnost i erotsko uzbuđenje će biti naglašenije što će rezultirati boljim seksom za oboje.

Koristite vibrator
Mnoge ga žene imaju. Koristite ga s njom. Pređite vibratorom preko klitorisa za vrijeme predigre, dok joj dodirujete grudi vašim rukama ili usnama. Jednostavno si neće moći pomoći, a da se ne osjeća potpuno stimuliranom.

Masirajte jedan drugoga
Senzualan dodir je najbolja vrsta predigre. Nakon što izađe ispod tuša, polegnite je na krevet, trbuhom dolje i počnite s čvrstim, ali nježnim trljanjem, obraćajući pažnji na napete mišiće. Možete joj masirati leđa, stopala ili cijelo tijelo. Pazite na to da je ne opustite previše, vaš zadatak je zadržati je stimuliranom.

Podijelite si uloge
Bilo da želite biti odjeven kao doktor, a ona kao vaša medicinska sestra, ili se pretvarajući da ste neke druge osobe bez kostima, može biti nevjerojatno oslobađajuće napuštajući svoj identitet na sat ili više.

Pričajte joj prostote
Postupak zavođenja i predigre može započeti i prije nego je dotaknete. Započnite seks riječima. Recite joj što bi te joj radili, a onda to i napravite. Ovo je i najbolji način ispitivanja novih ideja prije nego ih provedete u praksu. Primaknite se njenom uhu i dajte mašti na volju.

Probajte nove položaje
Kada ste zadnji put imali seks na stolici? Probajte neke neobične i jedinstvene položaje. Nije sve u misionarskom, doggie i ona gore položajima. Postoji mali milijun položaja koji samo čekaju da ih se isproba. Ustvari, kreirajte svoj položaj. Jednostavno pronađite neki novi put za vaš penis do njene vagine.

Odradite trening prije seksa
Ljudi se redovito osjećaju najzadovoljnije nekoliko sati nakon treninga. Tada vaš mozak još pliva u endorfinima i mišići su još stimulirani. Nema boljeg osjećaja od seksa nakon što se oporavljate od izbacivanja viška energije i stresa. Dajte si najmanje jedan sat odmora od treninga, prije nego se bacite na posao. Recimo da ste bili na trčanju 30 minuta, kada dođete doma otuširajte se, opustite malo u kućnom ogrtaču i dopustite joj da vam još više uljepša dan.

Razgovarajte o vašim seksualnim željama
Opisivanje vaše partnerice u različitim seksualnim situacijama može biti nevjerojatan poticaj koji dovodi do boljega seksa. Neka vam govori on njenim fantazijama. Neka vam opiše kako želi seks tijekom pauze za ručak, ili na mračnom parkiralištu.

Kontrolirajte Eustahija Brzića
Ne možete izdržati onoliko koliko bi ste željeli, pokušajte staviti kondom (ako već niste) ili pokušajte misliti na nešto što nema veze sa situacijom u kojoj se trenutno nalazite.
Još jedna od taktika je da oralno zadovoljavate svoju partnericu i ne dopustite da ona stimulira vas. Ovako imate vremena da se priberete i ponovno krenete da je na odgovarajući način zadovoljite.

Pronađite i aktivirajte njenu G-točku
Magična G-točka nije mit. Ona je stvarna, ali je teško doprijeti penisom do nje na pravi način. Žene će poludjeti ako je pronađete vašim prstima. Evo kako ćete to učiniti: okrenuti ste prema njoj, stavite dva prsta u njenu vaginu i savijte ih ‘dođi amo’ pokret. Mala kvržica oko 5-7 cm od ulaza vagine je G-točka. Stimulirajte tu malu kvržicu pazeći na njene reakcije. Dodirivanje tog područja trebalo bi podražiti G-točku i ona bi trebala “narasti” da je možete lakše opipati. G-točka je veličine ovećeg graška. Neke žene ovo vole, dok neke tvrde da je to bolno. Imajte razumijevanja, idite polako i budite nježni.