TEST: Provjerite jeste li psihopat

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca
Tko zna odgovor na ovo pitanje, vjerojatno je psihopat. Svi serijski ubojice točno su odgovorili iz prve. Radi se o jednom jednostavnom pitanju, koje nije trik pitanje. Psihopatima se smatraju ljudi koji ne pokazuju nikakvo kajanje za svoja djela te nisu sposobni za suosjećanje. Psiholozi su osmislili jedan vrlo jednostavan test kojim se može utvrditi razmišlja li netko poput serijskog ubojice. Pročitajte ovu kratku priču i zatim pokušajte odgovoriti na pitanje koje slijedi iza nje.
Žena je bila na sprovodu svoje majke i među okupljenima ugledala je jednog muškarca kojeg nikada prije nije vidjela. Izgledao joj je upravo kao idealan muškarac i zaljubila se u njega odmah, na prvi pogled. No, nije imala njegov kontakt i nije znala kako da dođe do njegovog broja telefona. Nekoliko dana kasnije ubila je svoju sestru.Pitanje: Koji je bio njezin motiv da ubije sestru?

Odgovor: Nadala se da će se muškarac ponovno pojaviti na sprovodu. Ako niste znali odgovoriti na pitanje, dobro je, niste psihopat.