Kako se bolje ljubiti

Dobar poljubac može jako uzbuditi i uzrokovati velike stvari u spavaćoj sobi. Suprotno, loš poljubac može uništiti šanse za seks i prije nego što se stvari počnu razvijati. U ovim jednostavnim točkama ćemo otkriti kako se neodoljivo ljubiti.

Pri prvom poljupcu smo u iskušenju da se odmah počnemo žestoko ljubiti, da na taj način izrazimo sve osjećaje u poljupcu koji topi usne, ali prežestoko navaljivanje u startu može odbiti partnera. I stvarno, erotičnije je početi polako i nježno pojačavati strast. Poput paljenja vatre, u početku treba jedna iskra. U zavisnosti od raspoloženja, dovoljno je nekoliko sekundi da se plamen razbukta.

Prvo usne, zatim jezik
Neka usne budu opuštene i malo razdvojene kada dotaknu partnerove. Ne zabadajte odmah jezik u njena usta. Prvo neka vam jezik lagano pređe preko partnerovih usana, pa pričekajte da zaželi još. Ako odgovori dodirivanjem vašeg jezika svojim, smatrajte to pozivom za ulaz, neka vam pokreti jezika budu instinktivni i dinamični; nemojte ga odrveniti, ali nemojte ga ni pustiti da paluca.

Ostavite prostora za disanje
Uvijek budite sigurni da partner može disati. Izbjegavajte doći u poziciju da vam se nosevi zatvore, pa da ostanete bez zraka. Ne zaboravite disati dok se ljubite; možete diskretno udisati i izdisati kroz nos, iako su vam usne spojene.

Dajte i primajte
Ljubljenje je poput plesanja sa partnerom; morate biti s njim u pokretu, osjećati i paziti na ritam, pokrete i raspoloženja. Najbolje ljubljenje ima obilježje naprijed – nazad. Pokušajte nešto i pratite kako na to odgovara, glasom ili ustima. Ako mu se sviđa, nastavite i produbite, a ako ne, pratite malo njezine pokrete.

Koristiti slinu u granicama
“Žvaljenje“ je samo izraz. Vaša ljubavnica ne želi puna usta sline. Navlažite jezik i usne samo toliko da su podmazani, da usne lako klize uz njene. Nitko ne voli poljupce koji su presuhi ili premokri i klizavi.

Grickati nježno
Nježno zubima grickati ili potezati partnerove usne može biti vrlo seksi ako se radi pažljivo. Rubovi zuba mogu biti oštri na osjetljivom tkivu usnica i usta. Uzmite partnerovu donju usnu i nježno je sisajte između otvorenih zuba. Zatim zubima lagano stisnite usnu. Ne ugristi! Ne želite valjda krv!

Koristite ruke
Koristite ruke tako da dodirujete partnericu prativši ljubljenje. Milujte ju po licu, ušima, zadnjoj strani vrata i kosi. To je vrlo romantično. U zavisnosti od položaju, možete raditi i više stvari, ali ne koristite poljupce kao način odvlačenja pažnje, da bi je zgrabili za grudi ili guzu. Polako napredujte i istražujte.

Manje je više
Neki od najseksipilnijih trenutaka pri ljubljenju nastaju kada vaše usne jedva dodiruju partnerove. Pokušajte to. Pomaknite glavu unazad, zastanite na trenutak i pogledajte ju u oči dok lagano češete svoje usne o njezine. Ako radite pravilno, to može djelovati na nju kao da je cijeli svijet zastao i onda će se izgubiti.

Koristite usta za zavođenje
Koristite jezik i usne da potaknete partnera da poželi još više. Ljubljenje treba govoriti: „Ovo je samo maleni dio onoga što mogu dati.” Mnoge žene prosuđuju muškarca kakav će biti u krevetu po tome kako se ljubi: može biti osjećajan, pažljiv, a ako se strastveno ljubi, znači da je eksplozivan u krevetu; ako je napastan ili mokrog poljupca, znači da je mućak u krevetu. Ako se možete pozitivno iskazati pri ljubljenju, začas ćete se naći zajedno u krevetu.