Želiš se voziti u superautomobilu?

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Fan si superautomobila i pogledom pratiš svaki moćni zvuk s ulice? Imamo nešto što će ti se zaista svidjeti!

Nudimo ti mogućnost da budeš prvi/a koji će imati priliku naručiti prijevoz superautomobilima u Zagrebu putem mobilne aplikacije. Zvuči ti zanimljivo?

Cool aplikacija koja ti to omogućuje je Uber – digitalna tehnološka platforma koja je u kretanje gradom donijela mnoštvo inovacija, u što se svakodnevno mogu uvjeriti građani i gosti Zagreba. Putem Ubera prijevoz u gradu možeš dobiti samo jednim pritiskom na gumb – aplikacija pronalazi tvoju lokaciju, unaprijed te informira o tvom vozaču te ti omogućuje bezgotovinsko plaćanje, što je jednostavnije, sigurnije i transparentnije za putnike i vozače. Ovo vrijedi za superautomobile, ali i svaku normalnu vožnju Uberom.

Korisnici Ubera u Poljskoj nedavno su imali priliku iskusiti kako je to kada ih Audi RS6, Ferrari 458, Bentley Continental GT, Ford Mustang GT, Nissan GT-R i Porsche Cayenne GTS prevoze od točke A do B u njihovom gradu, a slično uskoro čeka i nas.

Uber ti samo ovim putem nudi posebnu mogućnost da, nakon što se registriraš na njihovoj aplikaciji, ostvariš pravo i možda budeš prvi/a koji/a će imati priliku isprobati superautomobile u Zagrebu.

Kako to funkcionira?

  1. Preuzmi Uber aplikaciju putem svog smartphonea na uber.com/app
  2. Nakon registracije u polje ‘Promocije’ unutar aplikacije upiši kod SUPERAUTI
  3. Time ulaziš u izabrani krug u kojem će jedan sretnik/sretnica osvojiti svoju besplatnu vožnju superautomobilom čim to bude dostupno u Zagrebu
  4. Dok čekaš superautomobile, navedenim kodom ostvaruješ pravo na dvije besplatne vožnje, svaka do 35 kn, u normalnim Uber vozilima

Registracija je iznimno jednostavna i traje manje od minute, a nakon toga u svakom trenutku najbliži Uber udaljen je svega nekoliko minuta od tebe.