Zagreb Auto Show

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Zagreb Auto Show, međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije s OICA standardom kvalitete vraća se na Zagrebački velesajam 2016. godine. Pripreme za ovaj najposjećeniji i najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma su u punom tijeku kako bi 5. travnja, kada se Salon otvara za novinare, sve bilo u najboljem izdanju.

Zagreb Auto Show međunarodno je priznati događaj od posebnog društvenog i medijskog značenja za Republiku Hrvatsku: sajam kojeg organizator brižljivo priprema s puno strasti i ljubavi, njeguje i kontinuirano poboljšava svakim novim izdanjem, miljenik medija, salon kojeg izlagači prihvaćaju i u potpunosti podržavaju, a posjetitelji obožavaju i s nestrpljenjem očekuju i koji uživa punu podršku Grada Zagreba i Gradonačelnika. Zagreb Auto Show 2016 održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarević. Kako bi se Salon pripremio na najvišoj razini, u pripremu i realizaciju projekta izravno su uključeni Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Zagrebački holding.

Cjelovitost izlagačkog postava potvrđuju nastupom 200 izlagača – novi modeli, tržišne premijere i koncepti. Dva hrvatska proizvođača električnih vozila i motocikala kao i zastupnici proizvođača motocikala te gospodarskih vozila.

Status izlagača potvrdili su tržišni lideri rezervnih dijelova i servisne opreme, leasing kuće, domaća i strana naftna industrija. U funkciji Zagreb Auto Showa je sav raspoloživ paviljonski i otvoreni prostor na Zagrebačkom Velesajmu – 14 paviljona i otvorenog prostora na punih 70.000 m2.

Otvorenje

Svečanom otvorenju koje će biti 5. travnja u 18.00 sati na Zagrebačkom velesajmu, prethodit će Biker’s Show, okupljanje bikera na Trga bana J. Jelačića koji će defileom najaviti otvorenje Zagreb Auto Showa. Već tradicionalno, 9. travnja održat će se defile starodobnih vozila pod nazivom Old Timer Show, od Trga bana J. Jelačića do Zagrebačkog Velesajma, kojima se ove godine priključuju bikeri.

Zabava

Prostor Zagreb Auto Showa bit će prepun raznih tematskih događanja:

  • PRESS & VIP Day 5. travnja do 16.00 sati s tiskovnim konferencijama izlagača i njihovim gostima
  • Izbor Zvijezde Salona 7. travnja
  • Susreti Bikera i Moto Alka 9. travnja
  • Karting utrke u paviljonu 35
  • Auto Moto Slalom – natjecanje u spretnosti vožnje
  • Automodeli na daljinsko upravljanje: izložba i utrke
  • Crazy Cars – akrobatske vožnje automobila i motora
  • Izložbe oldtimera i maketa željeznica
  • Mladi & inovativni – FSB racing team
  • Nagradna igra za posjetitelje

Glavna nagrada: Volkswagen Up. Ostale nagrade: Ulaznice za Europsko prvenstvo u nogometu, poklon bon za gorivo…

Ulaznice za Zagreb Auto Show

Ulaznica za jednokratni posjet 35,00 kuna
Ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenata i umirovljenika 25,00 kuna
Obiteljska ulaznica – paket za 2 odraslih i 2 djece 90,00 kuna
Ulaznica za stalni posjet 110,00 kuna