Tuning Auto Show – Riverside’s Salute to Summer

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Za sve ljubitelje automobila i tuninga Riverside Customs Club spremio je poslasticu. U subotu 10.10.2015. godine riječki Molo Longo ugostit će veliki “Tuning Auto Show – Riverside’s Salute to Summer”.

“Riverside’s Salute to Summer” je natjecateljski i izložbeni tip eventa koji se prošle godine održao na krovu Tower Centra Rijeka gdje se okupilo preko stotinu natjecateljskih automobila, a isti je dnevno posjetilo preko 1000 ljudi.
Ove godine lokacija je bolja i veća – lukobran u samom centru grada Rijeke, poznatiji kao “Molo Longo”. Stoga, opravdano očekujemo preko 300 natjecateljskih i ekskluzivnih automobila u svim kategorijama čime pretendiramo na mjesto najvećeg eventa u Hrvatskoj i regiji. Na naše evente redovito dolaze natjecatelji iz cijele Hrvatske, Slovenije i Italije, a za ovogodišnji, najveći event do sada, dogovoreni su gosti i auto klubovi i iz Švicarske, Njemačke, Češke, Slovačke, Poljske, Austrije, Belgije, Nizozemske, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine.

Natjecanje se sastoji od 31 kategorije u kojima će se dodijeliti preko 100 pehara kao i vrijedne nagrade.

Početak eventa zakazan je za subotu, 10. listopada 2015. godine u 10:00 sati te će trajati do 20:00 sati kada će biti proglašenje pobjednika. Ulaz na cijelodnevni event je besplatan za sve posjetitelje.

Da bi promjenu lokacije pratilo i adekvatno pojačanje programa, dogovorena je suradnja s popularnim party brandom “R’n’B Exclusive” koji je ujedno i službeni After Party eventa, pod nazivom Back To Hometown “Open Air Festival”. Na ovom do sada najvećem R`n`B Exclusive Party-u nastupit će: Dj Katch (Frankfurt, World Club Hit “Horns”), DJ A.S. ONE (Zurich, No.1 Swiss DJ), Exclusive R’n’B Performance (Unique Dance Show) te Exclusive Models R’n’B Honeys.

R’n’B Exclusive “Open Air Festival” počinje u 22:00 sata i traje sve do 4:00 sata na istoj lokaciji gdje će biti postavljene dvije velike bine, vrhunski Sound System te spektakularan Visual i Light Show by DBOKI. Voditelj kompletnog događaja biti će poznati TV voditelj i DJ Emilio Dalbello.

U sklopu eventa, Fitness studio “Terminal 7” imat će dan otvorenih vrata od 09:00 do 18:00 sati, stoga će svi posjetitelji moći doživjeti jedinstveni osjećaj vježbanja koji pruža vrhunski opremljena teretana s pogledom na cijeli Kvarnerski zaljev.

Cijelodnevni event kao i noćni program snimat će se s više kamera, kako na tlu tako i iz zraka, te će osim promo videa prije samog eventa izaći i “aftermovie” nakon eventa, snimljen i montiran od strane profesionalaca. Isti ćete moći pogledati na facebook stranici R’n’B Exclusive.

Ulaz na službeni after party R’n’B Exclusive “Open Air Festival” je besplatan, a moći će prisustvovati samo punoljetne osobe. Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku u subotu 10.10.2015. godine na do sada neviđeni spoj “Tuning Auto Show”-a i “Open Air Festival”-a na jedinstvenoj lokaciji u samom srcu Rijeke.