Stigli su Panasonic brijaći aparati s najnovijom tehnologijom

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

LT-serija mokro/suhih brijaćih aparata s tri oštrice kombinira 3D active suspension i tehnologiju senzora za brijanje za vrhunske rezultate.

Panasonic je predstavio dvije LT-serije mokro/suhih brijača s tri oštrice opremljenih novim značajkama, uključujući poboljšanu multi-Flex 3D pomičnu glavu osmišljenu kako bi vam pružila precizno i ugodno iskustvo brijanja. Novi brijači LT-serije mogu biti potpuno uronjeni u vodu, čime se omogućuje vrhunsko mokro ili suho brijanje, pod tušem, iznad umivaonika ili čak i na putu.

Za nježno i precizno brijanje

ES-LT6N i ES-LT2N mokro/suhi električni brijaći aparati s tri oštrice uključuju novu poboljšanu multi-Flex pomičnu glavu omogućujući višedimenzionalno kretanje aparata – naprijed i natrag; lijevo i desno; gore i dolje. Ova značajka jamči bliski, kontinuirani kontakt s kožom koji prati svaku liniju vašeg lica, vrata i čeljusti.

Za nevjerojatno pedantno brijanje, čak i najčvršćih brada, LT-serija brijaćih aparata s tri oštrice ima izvanrednu tehnologiju japanskog noža. Nanotehnološke oštrice s linearnim motorom brzine 13.000 o/min namještene su pod oštrim kutom od 30 stupnjeva za vrhunske performanse brijanja. Pop-up trimer s oštricom od nehrđajućeg čelika pod kutom od 45 stupnjeva ugrađen je za brzo rezanje najdebljih i najtvrdokornijih dlačica.

Brijanje

Nikad više ne promašite dlačice

Quick lift opna je razvijena kako bi se spriječio problem dosega finih dlačica kada brijete kovrčavu bradu. Ona podiže pripijene dlačice koje konvencionalni brijači ne mogu pokupiti, tako da sada možete uživati u savršeno obrijanom vratu i području ispod brade, gdje je inače najteže obrijati fine dlačice.

Ugodnije iskustvo brijanja

Novi modeli također imaju Panasonicovu tehnologiju senzora za brijanje, koja očitava gustoću brade i automatski prilagođava brzinu motora za pružanje nježnog, učinkovitog iskustva brijanja i smanjenje iritacije kože. Brijaći aparati LT-serije s tri oštrice opremljeni su sistemom za smanjenje buke za maksimalnu udobnost.