LEGO kockice na računalu

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Sigurni smo da ste se tijekom svoga djetinjstva susreli s LEGO kockicama i provodili vrijeme gradeći razne objekte. Danas su vam te iste kockice dostupne online, isključivo na Chrome pregledniku.

Povodom 50-te obljetnice u Australiji, Google je u suradnji s LEGO napravio novi projekt pod nazivom Build with Chrome koji vam omogućuje slaganje kockica na računalu. Build je baziran na Google kartama te je, kao takva, nastala generalna ideja da se izgradi cijeli svijet pomoću Lego kockica.

Čim posjetite službenu stranicu ovog projekta možete se baciti na posao, tako što ćete prvo izabrati podlogu za vašu gradnju. Omogućeno je stvaranje složenih i raznolikih objekata, zato pustite mašti na volju, budite kreativni i makar se na kratko vratite u djetinjstvo. Na stranici možete vidjeti i radove ostalih posjetitelja. Također, i vi možete dobiti svoj dio Sydneya i urediti ga prema vlastitoj ideji, a nakon završetka možete da ga javno objaviti.

Trenutno je na raspolaganju Australija i Novi Zeland, no s vremenom će se ova buduća Lego groznica proširiti cijelim svijetom.

www.BuildWithChrome.com