Javljamo ti kada je omiljeni parfem tvoje bolje polovice na popustu

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Ako ne želiš trošiti vrijeme na listanje kataloga, a svejedno želiš uštedjeti u sezoni darivanja, imamo rješenje za tebe – besplatnu mobilnu aplikaciju Devet.99 popusti! Devet.99 agregira sve popuste iz svih supermarketa i drogerija te automatski dojavljuje popuste za označene artikle. Idealan način kako uštedjeti, a svojoj boljoj polovici priuštiti baš ono što želi, zar ne?

Po čemu se Devet.99 razlikuje od ostalih agregatora popusta?

Volim naglasiti da je Devet.99 pametnija od ostalih aplikacija jer vodi brigu o pronalasku svih najboljih ponuda umjesto korisnika na jednom mjestu i brine se da nikad više ne propustimo odličnu ponudu. To čini pomoću dostave push notifikacija na pametne telefone, ali neće Vas zamarati svim popustima već samo popustima na Vaše omiljene proizvode i to u trgovinama koje odaberete.

Koliko je komplicirano koristiti Devet.99?

Nimalo teško jer je korisničkom iskustvu posvećeno najviše pažnje. Devet.99 je organizirana po kategorijama proizvoda (npr. prehrana, pića, ljepota i njega…) te potkategorijama (npr. meso i riba, smrznuta i gotova jela, slatkiši…). Osim po kategorijama, filtrirati popuste moguće je i prema trgovačkom lancu. Stoga ako idete posjetiti punicu a u blizini imate samo Kaufland, odabrat ćete kategoriju „kava, čaj i med“ u trgovačkom lancu „Kaufland“ i odmah saznati koja je kava na najboljem popustu.

Postoje proizvodi koji su muškarcima stalno potrebni, npr. neki proizvodi za higijenu. Možemo li njih «Pratiti»?

Za razliku od konkurentskih agregatora popusta, kod nas svaki proizvod predstavlja jednu jedinu karticu na kojoj se navode svi aktualni popusti i cijene po različitim trgovinama za njega. U praksi to znači da možete označiti npr. Gillete pjenu za brijanje kao omiljenu (kliknuti „pratim“) i svaki sljedeći put kad ona bude na popustu u bilo kojoj trgovini, push notifikacija će Vas o tome obavijestiti.

Bliže se blagdani, uskoro će se stolovi napuniti raznim delicijama. Koje sve proizvode možemo pronaći u Devet.99 aplikaciji?

Devet.99 trenutačno sadrži velik broj popusta na prehrambene artikle i proizvode za njegu. Prehrambeni proizvodi razvrstani su po različitim kategorijama pa je moguće sastaviti cijeli blagdanski meni koristeći proizvode na popustu, od juhe do deserta! Kako bi korisnicima olakšali kupovinu, aplikacija omogućuje i sastavljanje popisa za kupovinu jednim klikom.

Kako aplikacija Devet.99 može pomoći muškarcima u darivanju ovih blagdana?

Svaki pravi muškarac zna što njegova bolja polovica želi više od svega, ali nema pritiska. 🙂 Šalu na stranu, nikad ne možete pogriješiti s nekim finim parfemom, dobrom kozmetikom ili slasnim slatkišima, a Devet.99 je pravi majstor u pronalaženju najvećih klasika među kozmetičkim proizvodima kao i najboljih bombonijera po najboljoj cijeni.

Pozivam mlade programere bez ideje, a željne učenja i pokretanja svog start-upa da me kontaktiraju. Možemo zajedno pokrenuti ideju, nudim svoje 5-ogodišnje iskustvo u vođenju projekata / konceptima mobilnih aplikacija i webova te pristup vrhunskim designerima!

Mario Vagner, autor aplikacije

Devet.99 aplikacija ima 4.8 ocjenu na GooglePlay-u, 170+ reviewova te više oko 5500 korisnika u 40 dana. Likeajte i Devet.99 FB page jer u tijeku blagdana imate priliku osvojiti adventska putovanja!