Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

iQpon – prvi mobilni shopping vodič

iQpon aplikacija je prvi mobilni shopping vodič koji hrvatskim korisnicima na dlanu nudi pregled svih popusta. Ova aplikacija je među prvima takve vrste na europskom tržištu, a korisnicima će omogućiti jednostavno i efikasno pretraživanje te ostvarivanje popusta kod najvećih brandova i trgovačkih lanaca, pa sve do lokalnih frizerskih salona i restorana. Ovaj jedinstveni mobilni shopping vodič, vrlo je pregledan te omogućuje kupcima uvid u sve popuste razvrstane po kategorijama, brandovima i lokacijama, ali nudi i statističke informacije o ukupnoj uštedi i prosječnom popustu.

iQpon poziva korisnike da iskoriste popuste na širok izbor proizvoda i usluga, ali nudi i znatne pogodnosti za tvrtke čiji su proizvodi i usluge dio ponude iQpona. Drugim riječima aplikacija, koja je direktna poveznica s krajnjim potrošačem, osigurava tvrtkama učinkovit, brz i povoljniji kanal za predstavljanje svoje ponude. Istovremeno, ovakav inovativan i učinkovit način promocije donosi znatno sniženje cijena usluga i proizvoda prema krajnjim korisnicima.

Ovaj mobilni shopping vodič potpuno je besplatan i možete ga downloadirati sa gotovo svih smart phone marketa (OVI store, Android market, iTunes, itd.). Od sada svi najbolji popusti i kuponi mogu se nalaziti u vašem smart mobilnom uređaju. Downloadirajte iQpon aplikaciju i saznajte zašto je njihov slogan „kupuj pametno, štedi ludo“!