iQpon – prvi mobilni shopping vodič

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

iQpon aplikacija je prvi mobilni shopping vodič koji hrvatskim korisnicima na dlanu nudi pregled svih popusta. Ova aplikacija je među prvima takve vrste na europskom tržištu, a korisnicima će omogućiti jednostavno i efikasno pretraživanje te ostvarivanje popusta kod najvećih brandova i trgovačkih lanaca, pa sve do lokalnih frizerskih salona i restorana. Ovaj jedinstveni mobilni shopping vodič, vrlo je pregledan te omogućuje kupcima uvid u sve popuste razvrstane po kategorijama, brandovima i lokacijama, ali nudi i statističke informacije o ukupnoj uštedi i prosječnom popustu.

iQpon poziva korisnike da iskoriste popuste na širok izbor proizvoda i usluga, ali nudi i znatne pogodnosti za tvrtke čiji su proizvodi i usluge dio ponude iQpona. Drugim riječima aplikacija, koja je direktna poveznica s krajnjim potrošačem, osigurava tvrtkama učinkovit, brz i povoljniji kanal za predstavljanje svoje ponude. Istovremeno, ovakav inovativan i učinkovit način promocije donosi znatno sniženje cijena usluga i proizvoda prema krajnjim korisnicima.

Ovaj mobilni shopping vodič potpuno je besplatan i možete ga downloadirati sa gotovo svih smart phone marketa (OVI store, Android market, iTunes, itd.). Od sada svi najbolji popusti i kuponi mogu se nalaziti u vašem smart mobilnom uređaju. Downloadirajte iQpon aplikaciju i saznajte zašto je njihov slogan „kupuj pametno, štedi ludo“!