Fototeka.hr izrađuje Instagram fotke

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Instagram slobodno možemo nazvati gorilom među društvenim mrežama. S nepunih četiri godine postojanja, preko 200 milijuna aktivnih korisnika i više od 20 milijardi fotografija u bazi, na Instagramu se dnevno razmijeni preko 60 milijuna fotografija! Sve to, kao i činjenica da je u 2013. godine Instagram preuzet od gigantskog Facebooka, ovu popularnu platformu za dijeljenje fotografija mnogi nazivaju najbrže rastućom društvenom mrežom!

Ne samo da se Instagram zajednice sve više i brže šire i da se radi o nepojmljivoj količini fotografija, već je i popratna industrija prilagodila svoje usluge ovoj neodoljivoj foto zajednici. U Hrvatskoj slatkog posla “oživljavanja Instagram fotografija” uhvatila se Fototeka.hr – poznati online servis za sve ljubitelje fotografije.

Uhvativši korak s najpopularnijim trendovima, Fototeka.hr redefinirala je svoju ciljnu skupinu i prilagodila svoje usluge izrade fotografija, fotoknjiga i ostalih foto proizvoda Instagram korisnicima. Ne samo da Instagramaši sada mogu uploadati i otisnuti fotke direktno sa svojih Instagram profila (na najkvalitetnijem foto papiru), već je i format fotografija posebno prilagođen popularnim kvadratnim dimenzijama (10x10cm, 13x13cm, 15x15cm i 30x30cm). Za sve obožavatelje retro fotografije, novost je i polaroidna forma kao instant ulaznica za povratak u najljepše uspomene iz djetinjstva (dimenzije 9x12cm, 10x15cm, 15x20cm i 20x30cm).

Instagram fotografije možete izraditi u setovima od po pet do sto fotografija, a ako želite svoje Instagram uspomene ukoričiti, tu su i fotoknjige kvadratnog oblika dimenzija 10x10cm, 20x20cm i 30x30cm u kojima pored fotografija možete unijeti i tekst koji će dati dodatni štih vašoj oživljenoj Instagram priči.

Vaši najdraži foto trenuci s Instagrama mogu se naći i na svakom od foto proizvoda iz ponude – na kalendarima, šalicama, podlošcima za čaše, magnetima za hladnjak, razglednicama… Impresionirajte svoje frendove Instagram fotkama koje možete dodirnuti, kockastim fotoknjigama koje čine idealan poklon zajedničkih uspomena, a dodate li na svoju Instagram fotku u polaroid obliku i tekst, ona može postati i sasvim cool i originalna posjetnica.