Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

eMuškarac osvojio drugo mjesto na Webfestivalu

Objavljeni su pobjednici Webfestivala 2013, natjecanja web sadržaja i pratećeg događanja CARNetove korisničke konferencije – CUC 2013, čiji je cilj promocija hrvatskog web prostora i kvalitetnih online sadržaja na hrvatskom jeziku.

U dosadašnjim se izdanjima Webfestival bavio nizom tema od portala i web stranica općeg sadržaja, preko blogova, wikija, obrazovnih kolegija i društvenog softvera do web pristupačnosti, dok se  ovogodišnji Webfestival bavio mobilnim web stranicama te su se zainteresirani autori svoje mobilne webove mogli prijaviti u jednu od dvije kategorije: Pojedinac i Grupa autora.

U sklopu natjecanja e-Muškarac mobilna web stranica osvojila je drugo mjesto u kategoriji “Pojedinac”.

Fitness, moda, lifestyle, tehnologija, sport, razonoda… Ukratko to je ezine za modernog muškarca. Stranica je jednostavna za korištenje, skladna i ugodna oku. Po svim kriterijima ocjenjivanja dobila je visoke ocjene, a nagrada za prvo mjesto joj je promakla “za dlaku”.

Popis nagrađenih
U kategoriji “Pojedinac” prema odluci stručnog ocjenjivačkog suda najbolji mobilni webovi su:

1. mjesto: Hranko – Sastojci su bitni
2. mjesto: eMuškarac.com
3. mjesto: mGeoAtlas

U kategoriji “Grupa autora” prema odluci stručnog ocjenjivačkog suda najbolji mobilni webovi su:

1. mjesto: Mobilno Njuškalo
2. mjesto: Netokracija
3. mjesto: Zadovoljna.hr

Među prijavljenima, mobilna web stranica Apsurdistan se istaknula originalnom idejom i kvalitetnom izvedbom te joj je ocjenjivački sud dodijelio posebnu pohvalu.