Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

Dobri buvljak – mjesto za najplemenitiji božićni shopping

Dobri buvljak jedino je mjesto na kojem možete obaviti božićnu kupnju i usput napraviti dobro djelo. Izaberite nešto iz šarolike ponude buvljaka i razveselite svoje najbliže – novac od kupnje uplaćujete humanitarnoj udruzi po vašem izboru.

Ako vam je dosta nemaštovitih i uobičajenih darova i želite nekome pokloniti zanimljiv “poklon s pričom” – onda je Dobri buvljak pravo mjesto za vas. Od 300-ak različitih predmeta, svatko će pronaći nešto za sebe: od unikatnih ručnih radova i odjevnih predmeta preko pravih malih umjetničkih djela pa sve do praktične sportske opreme.

Nemojte čekati zadnji dan, još danas posjetite www.dobribuvljak.com pronađite svoje božićne darove ili darujte stvari koje vam više ne trebaju – što god odlučili svoje dobro djelo za ovu godinu ste napravili.

Dobri buvljak

Dobri buvljak humanitarni je online buvljak koji djeluje po jednostavnom principu: ‘donatori’ se rješavaju dobrih ali nepotrebnih stvari a ‘kupci’ dolaze do stvari/usluga koje su im potrebne. Ali, umjesto klasičnog oblika plaćanja prodavaču, iznos kupac transparentno uplaćuje udruzi po vlastitom izboru i na taj način podupire njen rad. Dobri buvljak tako postaje mjesto na kojem i ‘donatori’ i ‘kupci’ čine dobro djelo pomažući udrugama koje tako dobivaju sredstva za ostvarivanje svojih ciljeva, ali i sami osjećaju direktnu korist od svog angažmana.

Dobri buvljak do sada je pomogao preko 70 različitih udruga te za njihov rad prikupio gotovo 30,000 kn.

 

Više o Dobrom buvljaku:
Web: dobribuvljak.com
FB: facebook.com/buvljak
Youtube: youtube.com/watch?v=tBTvs6SiyLc