Dan sigurnijeg interneta – Google poklanja dodatni prostor za pohranu

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Primjena novih tehnologija u svakodnevnom životu uvelike olakšava rad i učenje, ali zahtjeva neprestano educiranje korisnika tehnologije, posebno u dijelu koji se odnosi na moguće rizike i opasnosti kojima povezivanjem na internet možemo biti izloženi.

Sa svrhom podizanja svijesti javnosti o problematici sigurnosti na internetu, već niz godina diljem svijeta obilježava se Dan sigurnijeg interneta. Ova inicijativa, pokrenuta u okviru Programa za sigurniji internet Europske komisije, svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca poziva na uključivanje u aktivnosti za stvaranje sigurnijeg i boljeg interneta. Tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

Odigraj svoju ulogu za bolji Internet!

Povodom Dana sigurnijeg interneta Google svim svojim korisnicima poklanja dodatna 2GB prostora na svojim računima ako pregledate sigurnosne postavke svojeg računa.

Cijeli proces traje kraće od minute i nije nimalo zahtjevan, a svoje sigurnosne postavke možete pregledati na ovom linku: Sigurnosna provjera.

Na kraju procesa, Google vas nagrađuje s dodatnim prostorom za pohranu.