Baggizmo – muška torba za gadgete

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Baggizmo je jedinstvena praktična muška torba namijenjena za svakodnevno nošenje osobnih mobilnih elektroničkih uređaja i sitnih predmeta. Može se neprestano nositi bez ometanja radnih aktivnosti – primjerice tijekom vožnje automobila ili bicikla, ugodna je za nošenje i omogućuje brzo rukovanje. Pored toga, njezine minimalističke linijevizualno odgovaraju različitim odjevnim stilovima muškaraca, skladno se uklapajući u uobičajene poslovno-privatne okvire.

Baggizmo je dva tjedna pred završetak svoje kampanje na Kickstarteru ostvario već 86% od ukupnog cilja. Zahvaljujući broju od 307 pobornika kampanje, čija se podrška od 31.415,00 USD većinom odnosi na kupnju same torbe, Baggizmo je svakim danom bliži pokretanju njezine prve proizvodnje, i to ako se do 8. srpnja sakupi cjeloviti iznos od 35.000,00 USD. Fond će se upotrijebiti za pokretanje prve serije proizvodnje.

Projekt Baggizmo je pokrenuo Ladislav Jurić, menadžer u IT-u, koji je za prvog partnera u projektu našao u svojoj supruzi, međunarodno nagrađivanoj dizajnerica Izvorki Jurić, koja je za Baggizmo razvila brand-strategiju i strategiju razvoja proizvoda. Dizajn same torbe potpisuje studio za dizajn – Manufakturist, autor brand-fotografija je istaknuti modni fotograf Mladen Šarić, kreativnu komunikaciju osmislio je Vanja Blumenšajn (Señor), a video je režirao Luka Vucić.

Podržite i vi Baggizmo projekt!