Angry Birds

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Angry Birds je megapopularna video igra koju je razvila finska tvrtka Rovio Mobile. Prvenstveno je razvijena za Appleov iOS u prosincu 2009., a do danas je prodano preko 12 milijuna primjeraka ove zarazne igre na Appleovom App Storeu. Nakon velikog uspjeha na iOS-u počelo se sa razvijanjem igre i za druge platforme, kao što je Android, a možete je zaigrati i na svome računalu.

Igra je vrlo jednostavna – sve što trebate učiniti jest nategnuti praćku i ispaliti pticu prema prascima sa ciljem da ih uništite. Na raspolaganju vam je pet vrsta ptica, sa kojima morate uništiti svinje, od kojih su neke otpornije od drugih. No neće sve biti tako jednostavno, u igri će se pojaviti i razne prepreke zbog kojih ćete katkad morati uključiti i moždane vijuge.

Angry Birds je prilično zabavna igra koja je do danas preuzeta više od 300 milijuna puta na različitim platformama i sigurno će vam ispuniti čekanje u redu za karte ili skratiti dosadnu vožnju u javnom prijevozu. Verzija za Android uređaje je besplatna, za iOS stoji 0.99, PS3/PSP 3.99, a PC verzija stoji 4.99 dolara. Naravno možete je igrati i u svome internet pregledniku klikom na ovu adresu: http://chrome.angrybirds.com/