Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

Tajne muško-ženskog prijateljstva

Odmah u startu zajebite one fore vezane uz muško-žensko prijateljstvo koje govore da je ono moguće isključivo ako je muškarac peder i žena lezba! To kod nas ne drži vodu, e-muškarci nisu pederčići, tu smo da vam objasnimo kako stvari stoje. U narednim crtama možete saznati sve o muško-ženskom prijateljstvu od stručnjaka koji su to već doktorirali, pa odvagnite razloge za i protiv upuštanja u jedan od takvih nakaradnih odnosa, i dokučite o kakvoj se tu situaciji zapravo radi. Sjebanoj, jako sjebanoj…

Razbijmo jednu iluziju – muško-ženska prijateljstva su priče za malu djecu! Sa zgodnom ženom, čast iznimkama, muškarac ne može biti na platonskom odnosu, ni u najluđim snovima! Zašto? Ne postoji zdrav i normalan muškarac koji može provoditi vrijeme sa nekom ženom koja mu nije u krvnom srodstvu, a da mu nije niti malo fizički privlačna. Konkluzija br. 1: Muškarci se vole družiti isključivo sa zgodnim ženama. Nastavak filozofije slijedi ka normalnom, prirodnom zakonu da muškarac u određenom trenutku mora barem poželjeti poševiti se sa tom ženom (koja je zgodna, to smo riješili u prethodnoj premisi, zar ne?), a tad nastaju sranja. Dakle, konkluzija br. 2: Normalan muškarac želi poševiti zgodnu ženu. Sad, ako vam pođe za rukom da tog komada poševite, prijateljstvu je kraj i tad nastupaju drugačiji odnosi o kojima ćemo drugom prilikom. Ako pak izvisite, što većinom i biva jer se normalan odnos logičnim slijedom događaja treba pretvoriti u nešto više, ali sad ti nazovi „frendovi“ navikli na potpuno degeneričan i neprirodan odnos smatraju da je to što pokušavaju nastaviti jednako tako degenerično i neprirodno, iako su u krivu, i tu puca ovaj dio odnosa koji se može popraviti isto kao i bungalov nakon što je protutnjao tornado… izvedivo, ali je lakše kupiti novi.

Muško-žensko prijateljstvo je zajeban odnos kao što smo već i zaključili. On je nemoguć čak i onda kad vam se čini da je moguć…

Čak i kad vam se čini da je sve savršeno i da ste samo prijatelji, i onda kad ste oboje duboko uvjereni da nema ništa među vama i da nikad i neće biti, ta priča ne drži vodu… barem ne u vašoj bližoj i daljoj okolini jer će cijelo vaše društvo, rodbina i poznanici misliti da tu ipak nekog vraga postoji jer gdje ima dima, ima i vatre, a vi ćete im se konstantno objašnjavati dok ne postanete materijal za cijeli konzilij psihijatara. Ne moramo vam ni govoriti da će vam takva vrsta prijateljstva odnijeti mnoštvo potencijalnih djevojaka jer one sve dobro znaju o kakvoj se tu igri zapravo radi, a vi ćete pušiti sve dok se jednom ne trgnete i vidite u kakvu ste stanju. Možda će vam neka nadobudna i lakovjerna i uletjeti u život, ali će vas nakon nekog vremena početi prisiljavati da se stalno dokazujete koja vam je od njih dvije, vaša frendica ili ona, broj jedan, a vi ćete stalno biti nadrkani jer „koji se kurac ima dokazivati“ dok ne popizdite i krenete iznova… ali kad tad nakon pijanstva morate prestati s pićem, a onda slijedi gadan mamurluk. Kad skužite koliko ste sjebani, trebat će zasukati nogavice i propješačiti kilometre i kilometre kroz baru punu govana dok se ne izvučete u kakvo takvo stanje u kojem ste bili nekad davno dok ste se još igrali autićima i izbjegavali curice kao što sada nastojite izbjeći virus svinjske gripe.

Žene vole igračke… prije ili kasnije ćete im to postati ako već niste postali odmah na startu. Muškarac mora biti muškarac, ne smije trpjeti nikakva sranja. Čovjek od 120kg i 2m možda može izdržati udarac isto tolike grdosije, ali vražji osmijeh i pogled žene iza kojeg je sam Nečastivi lako nokautira svakog muškarca, pa se na vrijeme istrgnite iz zagrljaja ženskog demona.

Htjeli, ne htjeli. prijateljica će vas uvući pod svoje čari. One na muškarca djeluju podsvjesno i kvaka je u sjebanim osjećajima koji nastaju u muško-ženskim prijateljstvima. Muškarac osjeća prema prijateljici sve što osjeća prema bilo kojoj drugoj ženi, učinit će sve za nju, i nakon nekog vremena postati marioneta u njenim rukama jer ne misli gornjom glavom, iako je uvjeren da to čini iz istog razloga zbog kojeg bi to učinio za bilo kojeg muškog prijatelja. Ne vjerujete? Pokušajte pronaći muškarca koji bi prije odjebao žensku prijateljicu nego muškog prijatelja… naravno, teško izvedivo. Muški prijatelji su tu i uvijek će biti, a žene su bića koja lako začaraju naivnog muškarca koji jadan nije kriv, kao što nije kriv ni alkos koji se sa 3 promila zabio u stablo… tko li ga je uopće nagovarao da loče i sjeda za volan iako dobro zna da je to dvoje nespojivo bez posljedica?!

I na kraju, ponovimo još jednom za one koji možda nisu shvatili – muško-ženska prijateljstva ne postoje i amen! Muškarac i žena su prirodno stvoreni za jednu jedinu vrstu druženja i čovjek je ne bi smio oskvrnjivati. Družite se s muškom bagrom kao i do sad, ločite, zabavljajte se, igrajte nogomet i što sve već ne. a sa ženama se družite iz samo jednog razloga i razgraničite to odmah na početku, da kasnije ne bi bilo “nismo znali”. Upozorili smo vas, a odluka je u konačnici na vama.