Što one žele

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Pripazite na sljedeće detalje i ostvarit će te preduvjete za dobar sex, a i ono najvažnije, vaša draga će biti zadovoljna. A ako je žena zadovoljna, i vaš užitak bit će veći.

Obrijte bradu
Brada od nekoliko dana može biti jako seksi, no kada se počne trljati o nježnu žensku kožu, ne predstavlja baš osobit užitak. Najbolja varijanta je svježe obrijano lice ili malo duža brada koja neće grepsti.

Pazite na težinu
Nikako nemojte za vrijeme seksa leći na nju i potpuno se opustiti. Iako žene vole osjetiti snažno muško tijelo, ne vole kada ih pritišće nekoliko desetaka kilograma. Ponekad u zanosu muškarci zaborave da su teži, pa koristeći ruke za istraživanje tijela prebace težinu na partnericu. Iako cijene kada se trudite uzbuditi je i dirati na više načina, žene ne vole kada zbog težine ostanu bez zraka. Ako vam održavanje ravnoteže ne ide najbolje, promijenite pozu i neka partnerica bude gore.

Ne grizite je
Bradavice, unutarnja strana bedara, vrat nisu dijelovi tijela koje bi trebali gristi. Koristite se ustima radije nego zubima i grickanjem, bar na početku. Započnite seks ljubljenjem i lickanjem, a kasnije možete pojačati intenzitet i koji put je lagano ugristi, pa ćete vidjeti sviđa li joj se.

Riješite se dlaka na intimnoj zoni
Ženama baš nisu privlačne dlake na genitalijama koje, osim što mogu zapeti u grlu, mogu zadržavati i miris. To ne znači da se morate izbrijati, ali dlake možete malo skratiti i držati urednima. Uredna intimna zona više nije luksuz, sredite je malo i vaša partnerica će vam se znati odužiti.

Pripazite na zadah
Zadah koji je kombinacija cigareta i alkohola možda nekoga pali, no većina žena voli mirisno muško tijelo. Pripazite na svoju higijenu i nemojte dozvoliti da zbog lijenosti i neurednosti propustite odličan seks.

Pripazite kod oralnog seksa
Žene ne vole da im, dok vas oralno zadovoljavaju, gurate penis u usta. Dopustite svojoj dragoj da sama ocijeni dokud će ići. Želite li zbilja riskirati i gurati joj glavu? Pa unutra su zubi.  Ne samo da ne voli da joj gurate penis u grlo, nego će vas i ugristi! Cijenite činjenicu da je ona dolje, a ako želite da nešto radi drugačije, radije joj recite.

Suzdržite se od zahvaljivanja
Nikako svojoj partnerici nemojte zahvaljivati na seksu. Možete joj reći da vas napaljuje, da vam je bilo odlično, da stalno želite seks s njom, ali nikako joj nemojte zahvaliti.