Posveti joj pjesmu, na muški način

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Glazba je oduvijek igrala veliku ulogu u odnosu između muškarca i žene. Odabir pogrešne glazbe u pogrešnom trenutku može imati katastrofalne posljedice, domino efekt koji se izrodi nakon toga je u potpunosti nepopravljiv. Kako biste izbjegli neugodnosti zbog krive pjesme u krivo vrijeme ili da ne daj Bože zajebete zicer ševu, evo nekih naših zicera u vidu pjesama za pojedine trenutke u druženju s vašim boljim polovicama ili onima za koje želite da vam to postanu.

Prvi zajeb su pjesme koje, ako posvetite nekome misleći da su to ljubavne pjesme, a na prvi pogled tako i djeluju, do vraga, one to nikako nisu.  Ova jadnica se može usrati da ima posla sa psihopatom i manijakom, pa vam pošalje organe vlasti na vrata, a vi ni krivi ni dužni, ne znate o čemu se radi. ali dok se okrenete, sudac za prekršaje vam uručuje zabranu prilaska dotičnoj nesretnici na manje od 100m. To vam se može dogoditi ako joj posvetite pjesmu Every Breath You Take grupe The Police. Riječi su stvarno bizarne kad se malo bolje analiziraju…  pjesma koju samo profesionalni stalkeri mogu posvetiti svojoj žrtvi…”I’ll be watching you…” e ne, nećeš…

Ajde, ako ste preskočili uvodni zajeb, možda još i imate šanse. Ali što ako ste presramežljivi? Jebi ga, pravi emuškarac ne bi nikako trebao biti sramežljiv, ali jebi ga, što sad i ako jest? Igrajte na bezazlenu dječačku, slatku kartu i možda upali. Pjesma za vas je: “Sixpence None The Richer – Kiss Me“.

Uhvatili ste komada, ali ona je tvrdokorna i ne da vam do krajnjeg cilja? Morate je nekako uvjeriti da je ona sve što ste ikad sanjali i trebali i ne želite ni jednu ženu osim nje. Žene puše takva laskava sranja, a vi ćete jebavati uz stihove “All I ever wanted, all I ever needed is here in my arms…” Depeche Mode – Enjoy The Silence je stvar na koju se 99%  žena instant vlaži i ako je nakon toga ne uspijete poševiti, onda imate posla s lešom… ili ste vi leš?

Napokon ste je poševili, pokažite joj kako vam je dobro bilo! Stari lisac James Brown i njegova I feel good je najbolji odabir za „after ševe“ pjesmu, osim ako nemate posla s nekom okorjelom prostitutkom, a onda vam toplo preporučujemo Vucin megahit Calen Bitte, put pod noge i doma.

Ako vas je djevojka toliko sjebala da je poželite ubiti, onda ćete se morati vratiti u zlatno doba rocka. Tko je najbolji za to nego tata električne gitare, sam Bog Fender Stratocastera Jimi Hendrix s pjesmom Hey Joe. Prevarila ga je, upucao ju je. Pošteno. Još postoji i alternativa od Guns N’ Roses pjesma Used To Love Her But I Had To Kill Her” kojoj naslov govori i više nego dovoljno.

Oprostiti djevojci koja te svjetski povrijedila… to može samo najpoznatiji narkos/alkos/depresivac/samoubojica/glazbeni genij glavom, bradom i ofucanim džemperom Kurt Cobain, pokoj mu duši u Nirvaninoj pjesmi About a girl“.

Kad vam konačno vaša odabranica počne biti odbojna toliko da je više ne možete smisliti, pokažite joj to na pravi način. Nema boljeg načina za nekome reći da odjebe do li na stari, dobri, prljavi, anarhopankerski način kako to samo Ramonesi znaju. Njihova pjesma I Don’t Want To Walk Around With You” je pravi način za popušiti šamar od sad već bivše djevojke. Ali vrijedi polusatnog crvenila obraza… nešto neprocjenjivo.