Pet koraka do raja

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Izlazite redovito? Ločete propisno? Pokušavate nešto zbariti i malo se prisnije znojiti u mraku s pripadnicom ljepšeg spola? Mislite da poduzimate sve propisne predradnje kako biste poševili kojeg komada, a opet ste na kraju večeri osuđeni na zabavu sa samim sobom i svojom ljubavi iz ranog puberteta… Desankom? Očito vam trebaju savjeti pravih stručnjaka koje, ako pratite, ne možete faliti… osim naravno ako ste prepijani, pa promašite strateška mjesta, al’ to je vaš problem. Dakle, ovdje vam donosimo pet jednostavnih koraka koje svaki, ali baš svaki, muškarac može izvesti i uz, naravno, dozu sreće (koja je ovdje svedena na minimum) možete, na kraju večeri, odškrinuti meka, slatka i vlažna vrata raja i san svakog muškarca… Pa krenimo redom.

Korak prvi: Postavite si pravu predodžbu o sebi

Mnogi muškarci misle da je samouvjerenost jedina prava vrlina koju moraju posjedovati i tako odmah u startu ugaze u govno čiji smrad ne mogu skinuti do kraja života. Naravno, samouvjerenost je poželjna vrlina, ali ipak neke granice trebaju postojati. Kod odabira mogućih partnerica za „radosti sa stražnjeg sjedala“ potrebno je razjasniti neke stvari sa spodobom koja vam se svako jutro ukaže u ogledalu vaše kupaonice. Dakle definirajte si stvarno kako izgledate jer ako izgledate poput bugarskog nogometaša s početka devedesetih teško da će vam upaliti „Brad Pitt“ spika. Ako ste već „bugarski nogometaš“, igrajte u bugarskoj ligi i polako, ali sigurno, povisujte kriterije, a ne odmah hop na vrhunske top modele koji ipak pucaju na nešto više od masne „fudbalerke“ i stare „Stojke“.

Korak drugi : Odabir najsigurnije rute do cilja

Ovdje ne pričamo o traženju žena za veze. Za to ćete se ipak morati javiti drugim „ekspertima“ poput don Kaćunka i sličnih. Mi vam samo pokušavamo pokazati jednostavnost dolaska do ševe bez puno suvišnih pitanja. Prilikom skeniranja prostorije u koju mladi dolaze u potrazi za seksom, a od milja nazvana kafić ili disko, treba obratiti pozornost na opuštene djevojke. Djevojke koje plešu raspojasano bez srama vrlo su vjerojatno već pod gasom i tu vam je prilika. Ako je ružna nastavite piti dok se ne pretvori u rasnu ljepoticu. Izbjegavajte one nadrkane koje stoje u kutu i kinje sve živo i mrtvo. Dakle, birajte opuštene djevojke koje će na vaš pogled (ne buljite previše) uzvratiti osmijehom umjesto pepeljare bačene prema vašoj faci.

Korak treći: Spika, ključ uspjeha…

Mnogi misle da je lova ključ uspjeha, ali iako kod nekih žena može biti od velike važnosti, po nama je presudan faktor sama spika koju muškarac ima. Kod odabira spike nije potrebno bezglavo filozofirati jer to može biti naporno. Bit je u jednostavnosti fora koje sugovornik „valja“. Jednostavno, a smiješno, to je ključ svega, kao i ona mala doza blesavosti i ludosti (da ne bi bilo zabune, ne one ludosti koja karakterizira psihičke slučajeve) jer kao što stara izreka kaže: „Glupa žena može odoljeti pametnom muškarcu dok je potrebna izrazito inteligentna žena da odoli totalnom idiotu.“ Ako uspijete prezentirati sebe u svjetlu da iskačete iz gomile kao prišt na čelu srednjoškolca… na konju ste.

Korak četvrti: Govor tijela

Svega čega je previše, ni s kruhom ne valja tako, i razgovor treba držati do one granice da ne postane prenaporan i zatupljujući za sugovornicu. Tada je pravo vrijeme za akciju s govorom tijela. Da se razumijemo, to ne znači da je odmah zaskočite… upravo suprotno… malo plešete, pustite da se stvari zagriju, a onda totalna suprotnost, malo je ignorirate, npr. odete po cugu, pa se zapričate s nekom drugom djevojkom ili frendom, pa se opet vratite i malo po malo dozirajte dodire dokle ide… ako nakon 10 do 15 minuta nakon upoznavanja i plesa, makne vašu ruku s njene guzice, istog je trena skinite s popisa i krenite dalje. Nema gubljenja vremena, ako vas odjebe 100 komada, 101-vi pada kao od šale i vaš cilj je postignut.

Korak peti: Igra protiv prirode

Muškarac je muškarac, ne može protiv svoje naravi. Zbog te genetske (de)formacije uvijek će se prije napaliti na zgodniju ženu, ma koliko se opirao tome. Sad je kvaka u tome što vi želite siguran seks, naravno, sa zgodnom ženom… hm… teško kažete? Nema problema, kažemo mi. Zgodna žena, koju svi bare, prije će vas primijetiti ako je ignorirate nego ako ste 159-ti po redu koji joj ulijeće. Zamislite situaciju da u birtiji stoje super zgodna ženska i jedna njena relativno lošije izgledajuća frendica. Dakle, po prirodi svi muškarci u birtiji će najprije bariti zgodnog komada i naravno popušiti odjeb. Zatim se bacaju na ovu lošiju koja ne želi biti „utješna nagrada“ pa ih i ona odjebe. Vi igrajte protiv prirode. Odmah krenite na „lošiju“. Zašto pobogu, pitate se? Jer će ona ponosna da je njoj netko prvi pristupio, a ne njenoj frendici manekenki, biti i više nego voljna stiskati se s vama na zadnjem sicu. Sad ovoj zgodnoj ništa nije jasno, želi dokazati da je bolja od nje, pa vas sama počinje bariti, a vi imate na pladnju i jednu i drugu dok vam se ostatak ekipe u birtiji divi razmišljajući o ponovnom provođenju večeri s Desankom.