Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

Osvojite je dodirom

Kao što je tijelu potrebna hrana, tako mu je potrebna i ljudska interakcija. Svaka osoba instinktivno čezne za prisutnošću i dodirom druge osobe. Dodirivanjem osobe jača se osjećaj povezanosti, pokazuje samopouzdanje i uklanjaju se seksualne barijere, prenosi Mensxpert. Dodirivanje je idealan način da muškarac pokaže ženi kako se osjeća ugodno i opušteno blizu nje.

Koristite dodirivanje u svakodnevnim situacijama
Sviđa li vam se neka žena primite ju za ruku, u prolazu ju okrznite laktom, maknite joj trepavicu s lica ili joj izvadite komadić lista iz kose. To su stvari koji rade ljubavnici i ona će (barem podsvjesno) početi osjećati da ste joj ljubavnik. Vjerovali ili ne, maleni dodir u svakodnevnom razgovoru, djelovat će pozitivno na njeno sjećanje na vas.

Kada i kako započeti
Umjetnost dodirivanje morate upotrijebiti odmah na početku veze/poznanstva (počnete li kasnije s laganim dodirima ona će se pitati što se zapravo s vama događa – odnosno postoji velika mogućnost da vas proglasi pervertitom). Rukujete li se pri upoznavanju, držite joj ruku malo duže nego što je to uobičajeno (tek toliko da primijeti). Poznajete li već djevojku otprije probajte s prijateljskim zagrljajem i poljupcem u obraz. Obratite pozornost kako ona reagira na vas. Cilj je stvoriti fizičku intimnost bez seksualnih primisli.

Stvaranje intimnih situacija
Stvorite situacije u kojima ćete se moći dotaknuti. Pohvali li vam se da je uspješno obavila neki posao čestitajte joj (rukujte se ili joj dajte poljubac u obraz). Nalazite li se u prostoru s glasnom muzikom približite joj se da ju bolje čujete (ili se jednostavno možete praviti da ju ne čujete). Približite se njenom uhu kako bi joj odgovoriti. Ovo je još jedan trik kojim se možete poslužiti. Kaže li nešto što vam se ne sviđa ili vas iznenađuje lagano je gurnite i recite nešto kao: ”Ma šališ se”. Hodate li jedno pored drugoga lagano je tu i tamo gurnite. Nastavite li s takvim ponašanjem uskoro će vam ona početi vraćati. Nakon što odigrate maleni ”rat” u guranju vrijeme je da objavite primirje. Zagrlite je i objavite kraj rata. Znate li osnove gatanja iz dlana (ili ste voljni naučiti) možete joj ponuditi svoje ”usluge”. Primite ju za ruku i prstom joj prelazite preko linija njezina dlana dok joj govorite o budućnosti.