Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

Ona je djevica

U današnje vrijeme biti djevica u 20-im i 30-im izgleda pomalo čudno i staromodno, ali neke žene su upravo to – djevice. Ako hodate s jednom ultra zgodnom djevojkom i ona je odlučila da će vi biti taj, morate imati nekoliko stvari na umu prije nego joj zauvijek ostanete u sjećanju. Za razliku od iskusnih djevojaka, one ne znaju što ih zapravo očekuje. Nevjerojatna bol ili nevjerojatan užitak, ovisno o tome što je čula od prijateljica na trač partiji.

Bez obzira ne sve, jedno je sigurno, bit će nervozna. Tu nastupate vi. Sljedeći savjeti će vam pomoći, da unatoč tomu što je djevica, njen prvi put bude sve osim neugodan.

Bez pritisaka
Najgora stvar koju možete napraviti je prisiljavati ju na nešto što ona ne želi. Dajte joj do znanja da ste spremi ići na jedan viši nivo, ali ne i da vam je to jedina stvar na pameti. Stavljajući je pod pritisak osjećat će se stjerana u kut, sputana, a vi to nikako ne želite.

Preuzmite kontrolu
Vi ste onaj iskusniji i njoj je potrebno vaše čvrsto, ali nježno, vođenje. U biti to je upravo što ona očekuje, nemojte se bojati uzeti stvar u svoje ruke s velikom dozom samopouzdanja, jer žene upravo to vole, kad je muškarac glavnu u spavaćoj sobi. Dopustite njoj da odredi tempo, ali ne zaboravite tko ovdje uči koga. Vi ste majstor i morate uzbuditi koliko god je to moguće. Želite ju nevjerojatno napaljenu(i navlaženu) prije nego odete do kraja. Ovo će pamtiti do kraja svoga života i želite da joj sjećanje na taj trenutak izmami osmijeh na lice.

Opustite je
Ništa čudno ako bude pomalo napeta, ali tu uznemirenost možete riješiti s par jednostavnih trikova. Počnite s nekoliko podizača samopouzdanja. Recite joj da je seksi i da izgleda fenomenalno na vašem krevetu. Iako je ona toga već svjesna, kada to čuje iz vaših usta, djeluje čudesno. Pridodajte više vremena ljubljenju nego inače, pokažite da ste usredotočenu upravo na nju, ne samo na njeno tijelo. Razgovarajte s njom dok je dodirujete, saznajte što joj odgovara, a što ne. Neka ona bude u centru pažnje.

Napalite je
Nema dvojbe da je ovo očigledan savjet, ali nije tako jednostavno ostvariv kao što ste mislili. U njenim očima vidite da ne može više izdržati i žudi za vama i upravo to i želite prije trenutka istine. Nažalost mnogi muškarci unište mojo tren prije penetracije. Ne namjerno, već znaju da će upravo zadati partnerici određenu dozu boli. Opustite se, ona zna što slijedi i ne odustaje. Idite polako, ali ne zaboravite na poljupce i milovanja. Time mijenja fokus i drži ju zaokupljenom, što umanjuje osjetljivost boli.

Budite spremni usporiti i stati
Možda bude spremna i voljna na početku večeri, ali možda se predomisli prije samoga čina. To ne mora značiti da vas ne želi, ona samo nije spremna. Neke žene su seksualno otvorenije od drugih, ona se jednostavno ne može nositi s time da će upravo sad izgubiti djevičanstvo. S druge strane možda joj je potrebno osiguranje, dokaz da vam je uistinu stalo do nje i da ste voljni još čekati. Spremnost da se stane i napravi korak natrag je često ženama dovoljan dokaz. Možda čak dovoljan da tu večer ode do kraja s vama. Bilo kako bilo, to samo donosi bodove na vaš račun.