Njeno piće govori sve

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Pogled na ono što žena pije, bez obzira je li pivo ili koktel razotkriva karakter, razmišljanje, kako joj najbolje prići te osvojiti i sve njene male tajne.

I prije početnog razgovora u tren oka možete procijeniti kakvoj djevojci namjeravate prići, a pomoć u otkrivanju najboljeg “uleta” je u ruci svake žene koju sretnete u noćnom klubu.
Želite li provesti večer uz djevojku slobodna duha koja razmišlja kao muškarac, odaberite onu koja pije pivo. One su vesele, vole kućne tulume i život provode obučene u traperice. Smiju se malo glasnije, uživaju u dobrim šalama i igrama s pijenjem alkohola. No pripazite, ako pije kao muškarac, onda postoji šansa da će i pretjerati. Idealan kraj večeri definitivno nije i zajednički mamurluk.
Žene koje piju žestoka pića vole otvorenost i izravnost. Namjere suptilno skrivaju, druželjubive su i zavodljive. Pozornost joj lako prelazi s jednog muškarca na drugog te se morate potruditi da je ne izgubite iz vida. Tražite li dugoročnu vezu, produžite dalje, ova dama nije za vas.
Prilazite li djevojci koja pije bezalkoholna pića, dobro provjeriti koliko godina ima, možda ste naletjeli na maloljetnicu. Okrenite se i potražite nekog svojih godina.

Miks samo za istrenirane
Energetski napitci u kombinaciji s votkom daju dovoljno energije za plesanje cijelu noć. Takva pića piju otvorene cure pune poleta i snage. Vole se izražavati i energične su. Ako niste u formi i ne volite plesati, zaboravite ovaj tip jer će vas brzo izmoriti.

Uz koktele idu trendy kraljice
Sređene za svaku priliku i više nego što treba, djevojke koje piju koktele uvijek su u koraku s modom. Vole tračeve, čitaju tabloide i obožavaju najnovije priče o slavnima. Mnogo vremena provedu uređujući se, na manikuri pogotovo, tako da je teško da će pustiti svakom da im priđe.

Romantičarke radije piju kod kuće
Crveno ili bijelo, djevojke koje piju vino senzualne su i romantične. Dobro poznaju svoje tijelo i odlično se osjećaju u njemu. Rijetko izlaze, više vole ostati kući uz film, bocu vina i maženje. Vole se ljubiti, dodirivati i uživati u svakom trenutku svog života, baš kao i u boci vina.