Mjesta na ženskom tijelu koja vape za dodirom

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Dok je s muškarcima puno jednostavnije, njihove glavne erogene zone su testisi, penis i anus, kada su žene u pitanju, puno je točaka na njihovom tijelu koje vape za dodirom. Donosimo vam listu top deset ženskih erogenih zona. Saznajte kako je izludjeti od užitka.

Unutarnja strana bedara
Unutarnja strana bedara na 10. je mjestu. Ovo mjesto na ženskom tijelu iznimno je osjetljivo na dodir i poljupce. I zapamtite – ni slučajno nemojte gristi jer je to vrlo osjetljivo mjesto.

Iza koljena
Mjesto iza koljena na devetom je mjestu i iznenadit ćete se kako žena reagira kad je tamo nježno dirate ili ljubite. No, važno je da ne budete grubi ili da ne pretjerujete s nježnošću, možda je vaša partnerica škakljiva.

Stražnjica
Guza se našla na osmom mjestu! Vjerovali ili ne, mnoge žene obožavaju kada pažnju posvećujete njihovoj stražnjici. Mnoge vole i spanking, ali to nije sve! Neke vole i da ih se tamo liže, a čak su i za penetraciju prstom ili penisom. Da, govorimo o analnom seksu.

Stražnji dio vrata
Stražnji dio vrata zauzeo je sedmo mjesto. I samo to što ćete približiti svoje lice tom mjestu, a ona će osjetiti vaš dah, bit će joj dovoljno uzbuđujuće. Nadalje, dirajte je, ljubite, krenite s masažom…

Uši
Na šestom mjestu su uši. Mnoge žene vole lizanje, ljubljenje i grickanje. Puhanje u uho baš im i nije omiljeno. Možete i šaputati. No, nemojte joj reći da vam opere omiljene hlače, neka šaputanja budu erotična.

Stopala
Neke žene vole masažu, neke poljupce, a neke čak i sisanje nožnih prstiju. Navalite, i to pod pretpostavkom da su stopala vaše partnerice čista i njegovana.

Zapešće
Vjerojatno će se mnogi muškarci iznenaditi što su se zapešća našla na četvrtom mjestu. Ali, isprobajte čim vam se ukaže prilika. To je odlično mjesto za započinjanje predigre. Počnite s poljupcima i vidjet ćete po njezinim reakcijama koliko uživa.

Grudi
Ovo sigurno nije nikakvo iznenađenje. Ljubljenje bradavica uzbudit će je u sekundi. Pazite da ne budete pregrubi. Ovo je poprilično osjetljiva zona.

Vagina/klitoris
Aha, čudite se što ovo nije na prvom mjestu! Ako ste se prestali čuditi, pretpostavljamo da vam ne trebaju posebne upute jer ste ovo već odavno savladali. Ako niste – sramite se i hitno nešto napravite prstima i jezikom.

Usne
Da, istina je! Ako znate kako s njezinim usnama, čim ih počnete ljubiti to će vas odvesti puno dalje. Ako muškarac ne zna strastveno ljubiti ženu, da ona osjeti drhtanje u nogama, ne piše mu se dobro.