Koje žene izbjegavati

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Vjerojatno ste i sami svjesni da nije lako naći pravu partnericu. Vrlo lako možete upasti u stupicu sponzoruše koja trči za vašim novcima , mudrice koja će vam potkopavati ego ili žene psiho koja će vas stalno zivkati. Neki muškarci nemaju ništa protiv da upadnu u mrežu sponzoruša, no jeste li vi taj?

Kako bi našli onu pravu, i muškarci se moraju potruditi, pa uz dobar karakter i osobnost, oboružani inteligencijom i utjecajem, moraju strpljivo čekati onu pravu koja će ih zavoljeti. Nadalje, da bi bio alfa mužjak, muškarac mora javno pokazivati ono što posjeduje: lovu, auto, stan, odjeću, karijeru, tj. sve ono što razlikuje muškarce od dječaka.

No u današnje vrijeme, kada se svi kunu u jednakost, i muškarci imaju pravo postavljati kriterije i biti izbirljivi. Donosimo vam nekoliko profila žena koje bi trebali izbjegavati.

Sponzoruša
Svaki inteligentan muškarac zna da se određeni tip žena zavodi tijelom, dušom i platežnom moći. Ako ste poklonik standardne romantične procedure, morate je izvesti na večeru, kupiti cvijeće i pokazati joj da je ona kao kap vode na dlanu. No morate se jako dobro pobrinuti da ona uživa u vašem društvu zbog vas, a ne zbog večere u vrhunskom restoranu i buketa najskupljih ruža. Onog momenta kada vidite da je ona s vama samo zbog vašeg statusa i novca, vrijeme je da date petama vjetra.

Psiho
Što je to kod žena da osjećaju potrebu da se čuju s vama deset puta dnevno? Što je to novo što biste joj mogli reći, a da joj već niste rekli prije sat vremena? Psiho žena će vas potpuno izbaciti iz balansa jer će svojim neprestanim zivkanjem prekinuti granicu između poslovnog i privatnog tako što stavlja sebe u prvi plan vašeg dnevnog rasporeda.

Još je gore to što će, ako joj kažete da prestane, ona potpuno negirati da je opsesivna i pritom se još i naljutiti. Shvatit će to kao poruku da još jače i upornije treba raditi na vašem pripitomljavanju, tako da ste sebi napravili medvjeđu uslugu. Najjednostavnije rješenje je da se uopće ne upuštate u vezu s takvom ženom. Srećom, ovakve žene se najranije razotkriju, jer ako vas krene zvati deset puta dnevno samo dva dana nakon prvog spoja, znate što vam je činiti.

Uvijek je u pravu
Svatko je od nas imao prijatelje koji su uvijek u pravu i koji nikad ne prihvaćaju tuđe mišljenje, savjet ili stavove. Sve je to u redu kada su to samo prijatelji (s kojima možete, a i ne morate provoditi vrijeme), no zamislite kako bi bilo hodati s jednom takvom ženom. Ako ste si mislili da ćete je moći promijeniti, ne zavaravajte se. Žena koja mora uvijek biti u pravu tvrdoglava je i nije otvorena za drugačija mišljenja, a očito i razmažena. Čemu se onda truditi? Nađite neku koja će znati priznati pogrešku, ali i prihvatiti vaše mišljenje.

Pametnjakovićka i sveznalica
Svaki prosječan muškarac voli ženu koja se zna izraziti, koja će sposobnošću komunikacije opčiniti i njegovo društvo, a kojoj se i on sam divi. No kad takva žena uz te kvalitete posjeduje i instinkt predatora koji razotkriva sve vaše slabosti i onda ih koristi protiv vas, ona postaje tip žene koji definitivno morate nastojati izbjeći. Nažalost, takve žene postoje i njihov jedini cilj je da vas živciraju i nametnu svoj preveliki ego, što u konačnici rezultira svađama i prekidom.