Kako se riješiti njenog najboljeg prijatelja?

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Muškarci i žene mogu biti prijatelji i vaša djevojka će gotovo sigurno imati prijatelje suprotnog spola. Ipak, situacija se iz temelja mijenja ako je njen najbolji prijatelj muškarac. Debata mogu li muškarac i žena biti najbolji prijatelji traje bez prekida no zaključit ćemo kako najčešće jedno od njih ipak želi onog drugog vidjeti golog. Što napraviti ako ste tek upoznali djevojku, počeli s njom izlaziti i saznali da je njen najbolji prijatelj muškarac?

Ne izražavajte ljubomoru
Lako je moguće da je vaša djevojka već prekinula nekoliko veza jer bivši dečki nisu mogli podnijeti njenog prijatelja, zato ne izražavajte ljubomoru. Zbog ljubomore ćete izgledati nesigurno i ako postavite ultimatum u početnom stadiju veze sigurno ćete izgubiti. Morate skupiti više informacija prije nego odlučite kako ćete djelovati.

Upoznajte njenog prijatelja
Kako biste saznali više o prirodi njihovog odnosa morate upoznati njenog prijatelja. Tako ćete vidjeti bulji li on napadno u nju ili flertuje li ona s njim. Budite pristojni prema njemu i ne pokazujte ljubomoru.

Saznajte njihovu povijest
U neobaveznom razgovoru i bez dramatičnog tona pokušajte saznati imaju li oni zajedničku povijest. Možda neki pijani poljubac još u srednjoj školi? Pokušajte saznati i što više o njegovoj romantičnoj povijesti. Ako on nikad nije ‘pronašao pravu’ moguće je kako ga zanima upravo vaša draga.

Polako ga potiskujte
Vi morate postati njena osoba od povjerenja, prvo osoba koju će nazvati kako bi podijelila dobre i loše vijesti.Kako bi to postigli postoje razni načini. Pokušajte mu pronaći curu. Dvostruki spojevi mogli bi se pokazati vašim tajnim oružjem. Navedite ju da priča o njemu i podržite njenu stranu uvijek kada se počne žaliti na njega. Kada se njih dvoje porječkaju budite joj oslonac, ali ne pretjerujete. Vrijeđanje njenog prijatelja neće vam otvoriti put do njenog srca.

I zapamtite ne pokušavajte ga zauvijek izbaciti iz njenog života. Na vama je samo da ga pokušate lagano udaljiti od vaše drage i zauzeti njegovo mjesto.