Kako joj prići

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Viđate je svakodnevno, ali evo kako to da prenesete na sljedeći nivo. Za nju vam se lijepe oči kada gledate sa strane , ali ne znate kako da odete dalje od uljudnog osmjeha? Viđate je često, tako da ne morate iskoristiti odmah sve iz svog arsenala zavođenja. Evo nekoliko strategija za prilaženje, a možda čak i zadržavanje djevojke koja vam je na prvi pogled zaokupila pažnju.

Djevojka iz kafića
Izdvojite se iz gomile. Re­ci­­te: “Poslužujete me istom ka­vom već mjese­ci­­ma. Iz­ne­nadite me ovog puta.”
Sada kada zna da cijenite njeno mišljenje, proširite ras­pon tema. U skromnom maniru, recite da vam je potreban pametan,  ženski savjet u vezi s odijevanjem. Ili pitajte konobara da li ona bira muziku i koju vrstu voli. Ovo podiže odnos na viši nivo poznavanja. Jednom kada razgovor poteče i ona bude znala više o vama, osjećat će se slobodnom da se sastane s vama nakon radnog dana.

Kolegica s posla
Krenite s onim što vam je zajedničko, ali napravite obrat. Pitajte je koliko dugo već radi tu i što joj se sviđa, a što ne, a onda ovo: “Što radiš kada nisi ovdje?” Vaš stav je u sljedećem: Povezujete se s njom profesionalno i intrigirani ste njom osobno.
Približite se njenoj ambiciji i učinite je koinicijatorom za slje­de­ću turu pića poslije posla, tako što ćete joj reći da je svrha da zasnujete savezništvo. Vas dvoje izne­nada postajete konspiratori u penjanju uz ljestvicu uspjeha. Sljedeće je humanitarna organiza­cija. Vezivanje, vezivanje i što više vezivanja.

Djevojka iz autobusa/tramvaja
Ona se vozi vašim autobusom (ili ide istom ulicom). Krenite ka njoj, po­vremeno sjednite do nje. A onda upotrebite svoje vještine kako biste započeli dijalog. Impro­vi­zirajte neku vijest, događaj iz novina ili prokomentirajte duhovito kako se često srećete…
Male ljubaznosti mogu se pretvoriti u male intimnosti. Ponudite joj svoje sjedalo ili da pročita rubriku o stilu iz novina. I kako se vaše prijateljstvo bude gradilo, postat će lakše da vaše jutarnje putovanje pretvorite u večernji sastanak uz piće.

Djevojka iz teretane
Morate otkloniti njene sumnje znojavi-tip-na-potezu. Jedan od najboljih načina: budite nespretni novi tip na treningu. Pomučite se malo. Ovo stavlja objekt vaše pažnje u superiornu poziciju, i možda će vam ponuditi neki savjet.
Ako ste se povezali na treninzima, pitajte je da li bi se pridružila vama i nekolicini prijatelja tijekom kratkog, jutarnjeg trčanja u subotu. Prodajte to kao dobru vježbu i savršen način da se provjere neo­do­ljivi kolači u slastičarni koja vam je na putu.