Hoće li vam se “posrećiti”?

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Jedno od najkompliciranijih pitanja kada dođe do izlazaka i zabavljanja jest da li je žena zainteresirana ili ne . Odgonetnuti da li je ona zainteresirana da vas upozna ili da li ste blizu toga da vam se “posreći” može biti jednako teško.

Veoma je lako pogrešno protumačiti jednostavno pokazivanje ljubaznosti kao seksualni interes. Kako da znate da li prisna konverzacija s nekim koga ste upravo upoznali u baru može postati veza za jednu noć? Iskreno, nema sigurnih i potvrđenih znakova da ćete završiti zajedno u krevetu do kraja sastanka, ali postoji nekoliko verbalnih i neverbalnih znakova u ponašanju koji vam to mogu otkriti. Nije tajna da žena u potpunosti kontrolira seksualno okruženje u bilo kojoj situaciji ili susretu.

Plaća vam piće
Ako se ponudi da vam naruči piće, to je jasni pokazatelj da je sigurna u sebe i da se trudi da dobije ono što želi. Ovo je isto tako i poziv da joj je pridružite i eventualno budete njeno društvo do kraja večeri.

Dodiruje vas
Jezik tijela je ključ razumijevanja da li je žena zainteresirana za vas. Ako vas nježno dodiruje po ruci ili nozi usred konverzacije, postoje velike šanse da bi voljela da vas dodiruje po intimnijim mjestima kasnije.

Daje vam komplimente
Žene nisu jedine koje uživaju u komplimentima, muški ego isto tako treba pažnju što je trik koji većina žena zna. Stoga, ako vas zasipa komplimentima o vašem izgledu ili parfemu, možete to protumačiti kao znak da ćete dobiti nešto akcije do kraja radnog vremena.

Kontakt očima
Održavanje kontakta očima (duže od 5 sekundi) s vama za vrijeme konverzacije pokazuje da joj se sviđa ono što vidi i da se ne boji da to dalje istraži.

Dopušta vam da je dodirujete
Ako vas ona dodiruje, shvatite to kao poziv da i vi dodirujete nju. Dozvoljavajući vam da je prisno dodirujete ili ne trzajući se od slučajnih dodira po ruci ili nozi, ona pokazuje da joj je ugodno s vama i da ju privlačite. Ovo su dva vjerojatna znaka da će vam se posrećiti do kraja večeri.

Naginje se prema vama
Kada pričaju s nekime tko ih ne interesira, muškarci i žene drže razmak između sebe i sugovornika. Ako se žena koja vas interesira naginje prema vama za vrijeme razgovora, ovo možete protumačiti kao jasan znak da joj je ugodno dijeliti osobni prostor s vama i vjerojatno joj ne bi smetalo da dijeli i privatni.

Dijeli s vama privatne detalje
Žena se neće otvoriti svakome jer treba da se osjeća ugodno i sigurno s osobom s kojom dijeli osobne detalje iz života. Ako se nađete u razgovoru u kojem ona dijeli s vama svoja osobna ili emocionalna iskustva, shvatite to kao znak da je spremna i za fizičku utjehu.

Počinje pričati “prljavo”
Nijedan znak da će vam se posrećiti ne može biti jasniji od ovog. Ako započne razgovor o seksu, govoreći što joj se sviđa, ako se raspituje o vašim željama i iskustvima možete biti sigurni da ona flertuje s vama u nadi da će vaša veza prijeći na sljedeći nivo.

Pokazuje vam svoju tetovažu
Neke stvari su predviđene za posebne osobe, naročito ako su to tetovaže na intimnim dijelovima tijela poput stražnjice ili madeža na grudima. Ako podigne majicu da vam pokaže nešto slično ovome, daje vam kratak uvid u ono što možete imati kasnije ako napravite prvi korak.

Dijeli taksi s vama
Ako do kraja večeri još uvijek niste skupili hrabrosti da je pozovete sebi, ona može da krene u isto vrijeme kad i vi ili da vam ponudi da podijelite taksi. Ovo vam je zadnja šansa da vam se posreći.