8 stvari koje ne trebate izlajati pred djevojkom

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Svaki muškarac koji imalo drži do sebe mora znati kako neke stvari zadržati za sebe. Kako je povjerenje ključ uspjeha veze, tako je i čuvanje tajni koje morate držati za sebe još jedan od presudnih elemenata zdrave veze. Ovdje vam donosimo osam stvari koje bi svaki muškarac, ako je ikako moguće, trebao zadržati za sebe pred svojom boljom polovicom. Ako ste već nešto od sljedećeg zajebali pa izlajali, nismo vam mi krivi… ubuduće ćete češće čitati e-muškarac…

Ne pokazujte koliko love zarađujete
Bilo da ste zaduženi kao Grčka ili u plusu kao Željko Kerum, nikad to ne biste smjeli pokazivati. Iako partneri u svakoj vezi nakon nekog vremena imaju prilično precizan uvid u partnerove financije, mnogi muškarci u startu rade grešku pa ako imaju love to objavljuju na sva zvona ili ako su bez lipe u džepu lažu o istom pa nalete na sponzorušu koja ih ili baci na prosjački štap ili odjebe čim sazna da joj je dečko na tom istom štapu.

Muškarci moraju zatomiti bilo kakve osjećaje
Pravi muškarac ne plače (to vam je i tata rekao). Ako i plačete u sobi, dobro zaključajte vrata, a podbuhle i krvave oči pravdajte vožnjom na Suzukiju bez kacige. Pravi muškarac mora glumiti bezosjećajnog kiborga jer su u vezi žene te koje moraju plakati i imati osjećaje. To je nepisano pravilo prirode i ravnoteža se ne smije narušavati. I tako drugi put kad vam se djevojka rasplače kad Bambiju umire majka samo srknite pivicu koju već držite u ruci i glasno žvačite čips da ne čujete debilne jecaje.

Nipošto ne pokazujte kulinarske sposobnosti
Svaki muškarac mora znati kuhati, a svaki pravi muškarac će to znati sačuvati za sebe. Ako pokažete da znate kuhati, najebali ste i bit ćete osuđeni na spremanje ručka do kraja života, a cura će vam suptilno govoriti da kuhate bolje od nje i tako vas navući na tanak led da kuhate umjesto nje dok ona gleda sapunice. Jedino možete tj. morate ženu potjerati od roštilja. Svaki muškarac se mora sam brinuti o mesini i vatrici i pivicama koje idu uz roštilj.

Ne lažite nekome pred njom
Bilo da lažete policajcu kad vas zaustavi ili teleprodavaču na telefon, ma koliko bili dobri u tome, nemojte to pokazivati pred njom. Zašto? Pa ako uspijete sjebati policajca da vam skine kaznu jer ste baš jurili baki na samrti u bolnicu, ona će se zapitati koliko ste tek njoj toga nadrobili. Ako baš morate lagati pred njom, onda i nju uključite u priču da podijelite krivnju.

Kolekciju pornjave ne pokazujte ni za živu glavu
Dobro ju sakrijte! Iako svi muškarci tu i tamo gledaju pornjavu, nema nikakve potrebe da joj pokazujete gdje vam stoji kompilacija sabranih djela Jenne Jameson. Iako je to skroz ok s vaše strane, čim se otkrije zaliha pornjave, u rangu ste perverznjaka u baloneru koji pokazuje visuljak djevojčicama u parku.

Učestalost masturbacije
To je nešto poput razmišljanja o seksu vaših roditelja. Znate da su se morali bar jedanput poseksati, ali se volite pretvarati da nisu. Tako je i s navlačenjem kod muškaraca. Žene znaju da muškarci to rade ponekad, ali im je svaka informacija o tome previše, a kamoli o učestalosti, kvaliteti i sl. koje stvarno trebate zadržati za sebe.

Darovi koje vam je poklonila bivša ne smijete pokazivati
Sve što vam je poklonila bivša možete koristiti koliko želite do onog trenutka spoznaje vaše sadašnje da vam je to poklonila upravo ta drolja. Tada svi predmeti postaju okuženi i morate ih izbjegavati, od običnih privjesaka do majica koje biste uskoro mogli naći u krpama za pranje poda.

Tajne vaših frendova
Tajne vaših frendova svakako morate držati za sebe. Iako su šupci, ponekad vaša djevojka ne smije znati za njihove stvari koje samo vi znate jer su žene po prirodi lajave, pa bi ubrzo nešto što vi izlajete moglo doprijeti do frendove cure i eto belaja. Štitite leđa frendovima, i oni će vaša.

Kad ovo sve naučite kao pjesmicu iz osnovne škole, uvijek i u svakom trenutku ćete izgledati “cool” pred vašom curom koliko god gorjelo u vama, a upravo takvi pravi muškarci moraju biti…”cool” i hladni, amputiranih osjećaja. I zapamtite – šutnja je zlato… ponekad ipak recite nekom debilu da odjebe… čisto zbog ravnoteže svemira.