5 filmova koji će pomoći da spoj završi seksom

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Nakon pjesama za seks, donosimo vam filmove koji mogu dovesti do seksa. Postoje oni filmovi koje na spoju s vašom dragom gledate uz kokice i zagarantirano kolutanje očima. A tu su i provjereni filmovi koji se na pravi način referiraju na seks i dodaju malo ulja na vatru kako biste i sami zagrijali vašu vezu.

Gospodin i gospođa Smith

Ovaj film je krivac za fenomen Brangelina i razvod Brada i Jennifer. Brad Pitt i Angelina Jolie su John i Jane, par koji je nakon šest godina ušao u rutinu i dosadu zajedničkog života, a bračni savjetnik postao im je najbolji prijatelj. Oboje imaju tajne identitete i na prvu djeluju kao normalni par iz predgrađa no u biti su vrhunski ubojice. A zatim dobiju i svoj posljednji zadatak da ubiju jedan drugog. Spremite se za vrisak jer slijedi hrpa scena vrućeg seksa u uništenoj kuhinji i svugdje drugdje. Vjerujemo da ćete, nakon što vidite Brangelinu kako se znoje i pucaju na sve stane, pronaći svoj način da razoružate partnericu.

Oči širom zatvorene

Tom Cruise i Nicole Kidman glume dobrostojeći bračni par – Alice svom suprugu jedne večeri prizna jednu od svojih seksualnih fantazija, nakon čega Bill postaje iznimno ljubomoran, a potom i opsjednut njezinom maštarijom. Iako se radi samo o maštariji, ne može podnijeti pomisao da netko dira njegovu suprugu, što ga dovodi u razne seksualne situacije. U ovom filmu očekuju vas zavođenje, laži, nevjera, tajna društva, ubojstva, erotične fantazije, devijantne želje, orgije i još puno puno toga. Film je dobio veliku pažnju, između ostalog, zbog vrućih scena seksa Kidman i Cruisea. Preispituje važnost intimnosti u braku i zasigurno će razbuktati plamen među parovima zahvaljujući seksu s maskama, soundtracku koji vas obuzima i ludoj erotski nabijenoj atmosferi.

The Fabulous Baker Boys

Braća Bridges (Jeff i Beau) i Michelle Pfeiffer dobili su pohvale kritike za ovaj film o dvojici braće koji kao pijanisti za sitan novac nastupaju u drugorazrednim klubovima. Pridružuje im se prekrasna plavuša (Pfeiffer) koja pjeva i privlači publiku, pri čemu raste tenzija između braće. Što drugo možete očekivati nego dva frajera koji se motaju oko seksi cure? Čak ni “Baker boys” ne mogu staviti zakon krvi ispred želja pa se duo raspada. Klasik iz kasnih 80-ih pokazuje kako seksualnost može izrasti iz ničeg drugog nego prekrasno otpjevane pjesme koju pjeva predivna žena. A ako vas to ne pali, možda će vas paliti ti što je nominiran za četiri Oscara.

I tvoju mamu također

Meksičko kinematografsko putovanje kroz seks, prijateljstvo i samootkrivanje. Dvojica prijatelja, nakon što su imali vrlo iskren i realističan seks sa svojom djevojkama, odlaze na put. Sami ćete morati provjeriti o kakvom se putu radi. Tijekom svog odmora, upoznaju mrvicu stariju ženu koja je potpuno otvorena kada su u pitanju vođenje ljubavi, seks i jednostavna ševa radi ševe. Međunarodne zvijezde Gael Garcia Berna, Diego Luna i Maribel Verdú nisu imali problema glumeći gole likove (figurativno i doslovno) u scenama koje provociraju diskusiju i uzbuđenje. Ako vas ovaj film ne uzbudi, trebali biste provjeriti imate li puls.

Laurel Canyon

Christian Bale i Kate Beckinsale glume par koji nakon diplome privremeno, dok ne nađu stan, odsjeda u kući Samove (Bale) mame Jane, nekonvencionalne glazbene producentice i slobodne duše koja upravo radi na jednom albumu i svakodnevno partija. Dok je Sam pod stresom zbog svoje divlje mame, njegovu ženu Alex privlači njen stil života. Laurel Canyon se fokusira na vezu koja pokušava uspostaviti intimnost. Također donosi i neke zagrijane seksi trenutke koji se u stvarnosti vjerojatno nikada ne bi dogodili, (Alex, Jane i njen dečko skoro probaju “u troje”) ali i realističan pogled na iskušenja i izazove da otkrijemo kakav tip ljubavi zaista želimo.

Bonus – Prljavi ples

Broj jedan nakon kojeg ćete vi i partnerica definitivno poželjeti zaključati vrata sobe je klasik iz 80-ih koji uključuje sjajan ples, glumu i bezvremenski soundtrack. Jennifer Grey je Frances “Baby” Houseman, cura iz New Yorka koja upoznaje instruktora plesa, Johnnyja Castlea (Patrick Swayze) te doživi samootkrivenje – naravno, otkrivši vlastitu seksualnost. Njih dvoje moraju se boriti protiv zadrtosti i optužbi kako bi njihova zabranjena ljubav pobijedila. Tko bi odolio uglađenim pokretima by Swayze i Grey te poznatoj rečenici “Nobody puts Baby in a corner”. Ako cure nakon ovog pjevuše “time of my life”, možete biti mirni jer znate da ste dobro obavili posao.