Poklonite cvijeće u dva klika mišem!

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Razveseliti nekog ili poslati cvijeće povodom rođendana, imendana, promocija, godišnjica braka na veliku udaljenost postalo je iznimno lako.

Funkcioniramo na način da se vrši besplatna dostava za cijelu Hrvatsku koja se obavlja osobno preko mreže naših cvijećara čime se osigurava pravovremena dostava u dogovoreno vrijeme. Dostavljamo cvijeće u svim gradovima na području cijele Hrvatske po prihvatljivim cijenama uz zajamčenu kvalitetu. Nudimo cvijeće za sve prigode (buketi, vijenci, košarice, lončanice), veliki izbor, moderan stil izrade, koristi se svježe cvijeće najbolje kvalitete, a uz cvijeće se mogu izabratit i dodatni poklon – bombonijere i vino.

Buket.hr pruža sigurnu web kupovina preko T-Com Pay Way pri čemu se poštuje privatnost korisnika i ne skladište se brojevi kartica klijenata.

BUKET.HR – POKLONITE CVIJEĆE U DVA KLIKA MIŠEM!

Buket.hr vas nagrađuje!

buketBuket od 9 crvenih ruža kojim ćete jasno iskazati svoju ljubav i divljenje voljenoj osobi. Crvena ruža ima moć da transformira inače skroman cvijet u esenciju požude, snage i strastvene ljubavi. Kako simboliziraju ljepotu i hrabrost , nije iznenađenje što buket crvenog cvijeća ne nailazi na odbijanje. Prigodno za iskazivanje ljubavi i simpatija, za godišnjicu ili rođendan.

Sve što trebate učiniti da bi osvojili ovu nagradu jest podijeliti ovu objavu na našoj Facebook stranici. Sretnog dobitnika ili dobitnicu nasumično ćemo izvući 14.11.2012 u 12:00 sati.

Napomena: dostava nagrade se vrši samo za područje grada Zagreba.

Dobitnica nagrade