Pluramaks RC hobi modeli i RC oprema

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Blagdani se bliže, a s njima i vrijeme darivanja. Muči li vas što pokloniti svojim najdražima? Mi imamo rješenje. Zamijenite stresno vrijeme darivanja, te iz udobnosti svoga naslonjača riješite sve uz pomoć nekoliko klikova.

Ispunite želje svog djeteta ili ostvarite vlastite snove iz djetinjstva i budite glavni frajer/frajerica u svome kvartu.

U našoj raznovrsnoj ponudi možete pronaći modele aviona, automobila, helikoptera, brodova, vlakova te ostale zanimljive igračke na daljinsko upravljanje. Svoju ponudu kontinuirano obogaćujemo novitetima sa svjetskog tržišta, tako da se u našoj ponudi uvijek može pronaći nešto novo i uzbudljivo.

Veliki izbor različitih modela

Najduže se bavimo prodajom rc modela u Republici Hrvatskoj, te uz samu prodaju pružamo i podršku putem servisa i nastojimo osigurati sve rezervne dijelove za modele koje uvozimo. Trenutno na skladištu imamo preko 7000 različitih rezervnih dijelova što govori da smo ozbiljno shvatili ovaj posao i da ulažemu u "after-sales service".

Nama je zadovoljstvo svakog kupca bitna. Svi naši proizvodi se testiraju i detaljno provjeravaju prije isporuke. To vama garantira da će te dobiti ispravan proizvod od puta našeg skladišta do vašeg doma. Svjesni smo da proizvod može tvornički doći neispravan ili s nekom greškom. Kako bi takve situacije što više izbjegli mi ćemo svaki proizvod provjeriti na sve funkcije koji proizvod posjeduje. Ovaj način poslovanja smanjit će drastično broj reklamacija u startu i vama kao kupcu uštedjeti puno vremena i živaca prilikom kupovine odnosno uskratiti će vam muke reklamacije. Budite sigurni da skoro niti jedna tvrtka ne ulaže toliko truda u cilju postizanje više kvalitete proizvoda i podrške za iste kao mi.

Modeli s mogućnošću snimanja video zapisa

Cilj nam je da približimo i populariziramo modelarstvo i da ga podignemo na viši nivo od igranja. Možete se opustiti i biti sigurni da kada kupujete kod nas sigurno nećete biti razočarani. A za savjete i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte s povjerenjem.

www.pluramaks.com