Originalne i trendi EQUA bočice za vodu

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Vjerojatno ste već čuli da je voda iz slavine bolje kvalitete od ambalažirane vode. Istovremeno, ambalažiranu vodu plaćate čak 255 puta više nego vodu iz slavine. Prosječan korisnik ambalažirane vode odbaci do 168 plastičnih boca godišnje, a plastici je potrebno najmanje 500 godina za razgradnju. Posljedica našeg korištenja ambalažiranih pića su prevelike količine plastičnog otpada, koji predstavlja veliki ekološki teret za Zemlju.

EQUA

Tu nastupa elegantna boca EQUA, koja je proizvedena iz ekološko besprijekornog i kvalitetnog materijala Eastman Tritan, koji ne sadrži po zdravlje opasnu kemikaliju bisfenol A (kraće BPA). U slučaju da plastika sadrži BPA, ta opasna kemikalija može reagirati s sadržajem u boci i tako prouzročiti hormonske poremećaje, alergije, rak prostate i rak dojke. EQUA bocu možete upotrebljavati 10 godina. Kad EQUA boca odsluži svoju upotrebu, jednostavno se može reciklirati. Boca je proizvedena iz najkvalitetnijeg materijala i stoga se pri njenoj reciklaži u okoliš ne ispuštaju opasni plinovi. Tako je EQUA boca zdrava za ljude i okoliš.

EQUA

Može se upotrijebiti u svakoj prilici – bilo da idete na plažu, trening, na posao ili dugačku romantičnu šetnju. Koristite je i prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti u domu: pripremanje obroka, čišćenje, učenje. Za vrijeme velikih vrućina izbjegnite odlazak u kuhinju po još jednu dozu tekućine iz staklene čaše. Natočite željenu tekućinu u svoju EQUA bočicu koja dolazi u dvije veličine: 0,6l i 0,4l i možete bezbrižno odmarati uz knjigu ili televizor bez razmišljanja o ponestanku tekućine iz vaše bočice. EQUA boca je uvijek pri ruci, a usput i bolje izgleda od obične plastične boce. Simpatičnog je dizajna, praktična, višenamjenska i moderna. Možete birati između različitih dizajna koji će se zasigurno iskazati kao dobar i trendi suputnik kamo god da se uputite.

EQUA

EQUA će vrlo rado “pričuvati” kako hladne napitke (vodu i sokove) kao i tople napitke (kavu i čaj), jer je otporna na temperaturu do 100°C i pri tome ne ugrožava vaše zdravlje. Lako se pere, možete je staviti i u perilicu posuđa, a kupnjom ove bočice napravit ćete i dobro djelo budući da 10 % neto profita od kupovine boce ide ekološkim organizacijama.

Kako osvojiti bočicu?

Sve što trebate učiniti (ako već niste), jest “lajkati” našu stranicu na Facebooku i na njoj biti aktivni (lajkajte, dijelite s prijateljima, komentirajte). Aplikacija na našoj Facebook stranici bilježi vaše aktivnosti i najbolje ćemo nagraditi. PAŽNJA: aplikacija također bilježi “spamersku” aktivnost, to znači da bezglavo lajkanje svega na stranici ne znači automatski i da ste najaktivniji. U igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme igre ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje. Igra traje od 1. do 23. rujna 2012. i biti će održana tri kruga:

1. krug od 1. do 9. rujna 2012 – dobitnik Dejan Mohenski.
2. krug od 10. do 16. rujna 2012 – dobitnica Ivana Ščetarić
3. krug od 17. do 23. rujna 2012 – dobitnica Tea Blaževac

U svakom krugu dijelimo po jednu bočicu, a imena dobitnika/dobitnica će biti objavljena na našoj Facebook stranici. Osobe koje osvoje nagradu ne sudjeluju u ostalim krugovima igre. U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.