Ordinacija dentalne medicine Olujić

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Ordinacija dentalne medicine Robert Olujić dr.med.dent., pruža svim pacijentima široki izbor dentalnih usluga i prati svjetske trendove u primjeni inovativnih tretmana u svim područjima dentalne medicine, u estetskoj, restorativnoj, te dječjoj stomatologiji, endodonciji, parodontologiji, oralnoj kirurgiji, dentalnoj implantologiji, fiksnoj i mobilnoj protetici, te ortodonciji. Stručni tim ordinacije, na čelu sa Robertom Olujićem dr.med.dent., od 2008. godine uspješno se brine o prevenciji i sanaciji oralnog zdravlja naših pacijenata.

Dr. Robert Olujić

Ordinacija dentalne medicine Robert Olujić dr.med.dent. ima sklopljeni ugovor sa Hrvatskim Zavodom za Zdravsteno Osiguranje da bi omogućili svim pacijentima olakšice i pogodnije uvjete popravaka zubi u sklopu pokrića HZZO-a. Ordinacija posjeduje i certifikat kvalitete ISO 9001 kao dodatnu garanciju visokokvalitetnih usluga koje nude svim pacijentima. ISO 9001 certifikat je potvrda primjene sustava upravljanja kvalitetom u skladu sa međunarodnom normom, a izdana je od akreditirane certifikacijske kuće. Takav certifikat priznat je u cijelom svijetu. Posjedovanjem ovog certifikata dokazuju pouzdanost ordinacije, ozbiljnost i usmjerenost prema kvaliteti, sustav kontrole kvalitete usluga, te stalno poboljšavanje istih.

Što kažu pacijenti

Poznajem dr. Roberta preko prijatelja koji mi ga je toplo preporučio. Moram reći da je moj dojam bio jako pozitivan od samog početka! Odmah sam zavolio ljudskost te spremnost da mi objasni jednostavnim riječima što mi je raditi za blistav i zdravi osmijeh. Što se tiče same ordinacije, ambijent je relaksirajući te osmišljen tako da bi se ljudi osjećali opušteni i sigurni. Zahvaljujem se dr. Olujiću i cijelom njegovom osoblju za odlično obavljen posao.

Marco Turi, Ferrara (Italija)

Njihova je misija konstantni rast u pružanju vrhunski kvalitetne dentalne usluge za svakog pacijenta, te biti najkvalitetnija ordinacija dentalne medicine za svakog pacijenta s naglaskom na dugotrajno povjerenje, individualni pristup, te odgovornost u liječenju. Stoga prepustite zdravlje zubi u ruke stručnjaka, kontaktirajte ih već danas.

Dental Olujić
Dental Olujić – Studio dentistico
Dental Centar Olujić
Clinica Dentale Olujić
info@dentalolujic.com
051 301 500
098 909 8628