Manipulirajte sa stilom!

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Kako pristupiti nadređenom na poslu? Što i kako reći na prvom spoju? Kako imati skladan odnos s partnericom? Kako zadovoljiti sve svoje potrebe? Sigurno ste se bezbroj puta susretali s ovakvim i sličnim pitanjima. Iako će mnogi reći da je manipulacija ružna riječ povezujući ju s brojnim negativnim konotacijama, mnogi zapravo niti ne znaju njezino pravo značenje u komunikacijskom procesu.

Poznavati tehnike komunikacijskog utjecaja, znači biti uspješan na svim segmentima svog života. Mnogi ljudi utječu na druge nesvjesnim modelima u komunikacijskom procesu kako bi ostvarili svoj cilj. Možda ste i vi među njima! Stoga, postoji li uopće problem što se tiče pojma manipulacije? Ovisi iz kojeg kuta se gleda. Primjena manipulacije u komunikaciji može biti iznimno povoljna u slučaju da se pridržava etičkih komponenti koje doprinose osobnoj i općoj dobrobiti. Ako želite osvježiti i usavršiti svoje komunikacijske vještine s najnovijim znanstvenim saznanjima iz primijenjene komunikacije, home study program Charisma Ultima vam nudi upravo to i još puno više.

Jedan od najvećih stručnjaka iz područja primijenjene komunikacije g. Domagoj Matijević, autor je home study programa Charisma Ultima koji otkriva sve tajne komunikacijskog utjecaja, kao iznimne metode izgradnje karizmatične strukture ličnosti.