Loše si baš kad gladan navijaš

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Naša poznata kolumnistica i voditeljica obožava slatkiše, a za Snickers kaže da joj je jedan od dražih. Riječ je o Andrei Andrassy, koja je oduševljena novom Snickersovom nagradnom igrom “Loše si baš kad gladan navijaš” tijekom koje je, na opće veselje pravih navijača, moguće osvojiti genijalne nagrade. Andrea kaže da je, kad započne nogometna ludnica, definitivno najglasnija navijačica u ulici

Hrvatska gotovo da je hipnotizirana kada krene nogometna ludnica. Svi navijamo, svi smo glasni i šaljemo pozitivne vibracije našim igračima. Najbolji smo navijači na svijetu, a uz Snickers možemo saznati i koji smo uistinu tip navijača ako riješimo test na Facebook stranici Snickers Hrvatska.Tamo se, osim kviza, trenutno provodi i jedna od dvije Snickersove nagradne igre “Loše si baš kad gladan navijaš”. Naime, kako bi obožavatelji Snickers čokoladice navijali još snažnije, moćnije i s pravim rekvizitima Snickers je pokrenuo čak dvije nagradne igre koje završavaju 10. srpnja 2016. godine.

Na službenoj Facebook stranici Snickers Hrvatska, svakog je tjedna moguće osvojiti niz nagrada, a kako biste ih osvojili potrebno se fotografirati u stilu navijača sa sličice iz Snickers čokoladice i svoju fotografiju objaviti na navedenoj Facebook stranici. Stručni žiri odabrat će najoriginalnije i nagraditi tjednim nagradama – sportskom torbom, sportskom bočicom, navijačkim rekvizitima i čokoladicama Snickers. Druga nagradna igra aktualna je na hrvatskom Snickersovom micrositeu. Da biste osvojili stolni nogomet, Play Station 4, brdo Snickers čokoladica i navijačke rekvizite potrebno je skupljati sličice navijača iz Snickers čokoladica i njih tri poslati na zadanu adresu.

Andrea Andrassy

Upravo to trenutno radi naša poznata kolumnistica i voditeljica, najveća obožavateljica čokoladica, Andrea Andrassy, koja je osim svega navedenog i strastvena navijačica kad god negdje igraju naši sportaši. Iako je uvriježeno mišljenje da djevojke ne prate nogomet i manje navijaju, Andrea uvjerava u suprotno jer kaže da je jednako glasna navijačica kao momci. Osim toga, jednako je tijekom utakmica, baš kao i dečki, bolji sudac od onog na terenu i bolji igrač nego onih 11 koji igraju.

OK, OK, da me pitate znam li što je zaleđe malo bih guglala, ali zato znam što je izvrsna čokoladica i prepoznati fora nagradnu igru. I ja skupljam navijače iz Snickersa…Za sada ih imam podosta. Osim toga, jako glasno navijam kad god krene nogometna ludnica pa me zanimalo koji bih ja tip Snickersovog navijača bila. Riješila sam ga na Snickersovoj Facebook stranici i ispalo je da sam HOT HEAD. Pa, kad malo bolje razmislim vrlo često i je tako“, ispričala je simpatična Andrea Andrassy.