Lodoli underwear

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Novi brand Lodoli underwear pojavivši se na hrvatskom tržištu u rekordno kratkom periodu je pronašao zavidni broj poklonika među muškim i ženskim trendsetterima koji su prepoznali vrhunsku kvalitetu i dizajn. Rublje koje je proizvedeno od najfinijeg pamuka istiće se svježim konstrukcijskim rješenjima koje je funkcionalno i iznimno ugodno.

Lodoli underwear lansirao je zanimljive muške kolekcije pod nazivima La bomba, Rp ero, Connexion, Goodies i kolekcije za žene kao što su Furia, Esperanza i Agria. Posebnu pažnju privlači muška kolekcija La Bomba koja se sastoji od muškog rublja koje je izravan odgovor na slavni push-up grudnjak. Da ne bi samo žene bile te koje su privilegirane, te imale donje rublje koje ističe njihove attribute i zavarava kako potencijalne žrtve tako i protivnice, muškarci napokon uzvraćaju udarac linijom La Bomba. Muški odgovor na ženski push-up dizajniran je tako da je posebno oblikovana prednja košarica koja podiže i ističe sve što se nalazi s prednje strane, a da nema nikakvih čudnovatih žica, prstenova ili podstava.

Lodoli underwear od sada možete pronaći na adresi Outlet centra Sv. Helena koji također u ponudi nudi i atraktivne Orion Swimwear kupaće kostime, te unikatnu odjeću hrvatskih dizajnera po vrlo primamljivim cijenama!

Vruće preporuke za apsolutno sexy i poželjne odjevne predmete za sve zavodnike i zavodnice napokon i u Hrvatskoj!

LodoliLodoliLodoli