Imate li već spreman poklon?

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Prosinac. Vrijeme kupovanja poklona i to opet u zadnji čas. I opet ne znate što pokloniti mami, tati, sestri, bratu, curi, dečku… noćna mora! Kad se samo sjetite da ćete morati sate i sate kružiti po krcatim trgovačkim centrima i očajnički tražiti poklone za svoje najbliže, malo vas stisne u trbuhu, zar ne? Nakon toga se još sjetite da ni ne znate točno što kome kupiti, te se nadate da će na jednom mjestu biti što više izbora kako bi što lakše obavili kupnju i riješili taj zadatak.

Recimo da imamo odlično rješenje za vas. Recimo da postoji jedno mjesto gdje možete naći poklone i za mamu i za tatu, kao i za curu i dečka. I sestru i brata. I za prijateljicu, sestričnu, bratića. Ozbiljno. Međutim, dopustite najprije nekoliko savjeta kako najbolje odabrati potpun poklon.

Kako izabrati prave poklone?

Svaki poklon nešto poručuje, zato je dobro da si najprije uzmete vremena i razmislite koga želite darovati i što bi vaš poklon poručio. Osobi koju darujemo izborom poklona najprije poručujemo da smo kreativni i pažljivi, kako smo si uzeli vremena za razmišljanje, traženje i izbor primjerenog poklona. Izborom također iskazujemo poštovanje ili interes koji imamo u odnosu na nekoga.

Vrijedi naglasiti kako se vrijednost odnosa koji imamo s nekim ne izražava kroz vrijednost poklona. Skupocjen poklon može zbog toga imati suprotan učinak od željenog, a poklon iz kojeg je već na prvi pogled vidljivo da je jeftin u svakom slučaju također govori umjesto nas.

Kakav poklon poslije svega izabrati kako bismo ispunili navedene kriterije? Trčanje od jedne trgovine do druge u zadnjem času u prepunim centrima svakako nije najbolja alternativa. Ponekad je možda bolje isprobati kakve druge mogućnosti, a posebno inovativne.

Personalizirani pokloni

Najviše učinaka imaju svakako jedinstveni, personalizirani i korisni pokloni. Maštovito i olakšavajuće rješenje u takvom primjeru su poklon bonovi odnosno poklon paketi, koji u svijetu sve više postaju omiljeni oblik poklona.

U Hrvatskoj je novitet način darivanja gdje darovana osoba sama odabire što želi, odnosno odabire svoj najdraži poklon. Upravo to omogućuju poklon paketi SelectBox.

U ovom inovativnom konceptu darivanja paketi skrivaju brojne nezaboravne doživljaje iz kategorija kulinarstva, turizma, wellnessa i sporta. Darovana osoba dobiva paket na poklon iz kojih može odabrati između više od 1200 različitih doživljaja, ne samo u Hrvatskoj, već i u Sloveniji.

Više o poklon paketima na www.selectbox.hr