Bridge Holidays

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Postanite dio velike bridž obitelji.
Omar Sharif, Bill Gates i vi za istim stolom …

Jedan stol, četvero ljudi i špil od 52 karte i avantura može početi. Bridž je igra, zabava ali i sport. Možete se njime baviti rekreativno i natjecateljski, igrati ga kod kuće s prijateljima ili odlaziti na turnire u vašem gradu i po cijelom svijetu. Netko, negdje uvijek igra bridž.

Bridž je igra za sve dobne skupine i sport u kojem muškarci i žene igraju u ravnopravnoj konkurenciji. Polako ali sigurno ulazi i u obrazovne ustanove kao izborni predmet u nekim srednjim školama i kolegij na fakultetima.

Bridž klub «Dr. Jurica Tomljenović» iz Zagreba, već godinama organizira dva velika turnira u Puli. U svibnju je petodnevni turnir u hotelu «Brioni» i u rujnu desetodnevni turnir u hotelu «Histria». Ove godine, uz pomoć turističke agencije «Arenaturist», počinju u Puli i zimski tečajevi u hotelu Histria. Organiziran je početni tečaj za sve zainteresirane i napredni seminari za one koji nešto već znaju a htjeli bi unaprijediti svoju igru.

Tečajevi traju 7 dana od 21. do 28. veljače 2009. godine, a vodit će ih najbolji hrvatski instruktori, članovi muške i ženske reprezentacije uz grupna predavanja, individualne konzultacije i svakodnevne turnire na kojima će polaznici primjenjivati stečeno znanje.

Po završetku tečaja svi dobivaju diplome za završeni tečaj i godinu dana besplatnog članstva u Bridž klubu «Dr. Jurica Tomljenović» iz Zagreba. Program obuhvaća predavanja od 16.00 do 19.00 sati, pauzu za večeru i igranje turnira navečer. Vrijeme do predavanja provedite uz druženje za kavom, konzultacije s predavačima, koristite hotelsku ponudu bazena, saune, fitnesa … bavite se sportom, šetajte uz more, ili naprosto uživajte ne radeći ništa.

Cijena 7-dnevnog aranžmana uključuje 7 polupansiona i tečaj, a iznosi 350 eura po osobi. Naravno moguće je sudjelovati na tečaju i bez korištenja hotelske usluge, tada plaćate samo tečaj 70 eura ili obratno ako povedete nekog sa sobom kome se ide na odmor a neda mu se učiti bridž (što je naprosto nevjerojatno!) tada je cijena 280 eura.