Autopraona iWash – Rijeka

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

U današnjem ubrzanom životu, autopraona unutar trgovačkog centra način je uštede vremena posjetitelja centra. Autopraona iWash nalazi se u prvom i najvećem trgovačkom centru u Rijeci – Tower centru Rijeka. Prva smo autopraona u Rijeci koja je prepoznala prednosti pozicioniranja naše uslužne djelatnosti u garažu trgovačkog centra. Vi, naši klijenti, u mogućnosti ste posvetiti se kupovini ili uživanju u čarima filmskih hitova na velikome platnu, a da je pritom Vaš automobil u sigurnim rukama djelatnika autopraone iWash.

Na području Hrvatske jedini smo akreditirani detailer najkvalitetnijeg proizvođača nano-tehnoloških proizvoda za održavanje vozila – britanske Gtechniq kompanije sa sjedištem u Londonu. Radi se o jedinoj kompaniji takve vrste čiju uslugu koristi jedna od F1 momčadi na svojim bolidima. U skladu sa željom da za Vas detektiramo i uvrstimo u ponudu najkvalitetnije inovativne usluge. Sve ostale usluge i proizvode možete pronaći na našim web stranicama iwash.com.hr

Autopraona iWash

Svoju misiju izvršavamo predano i sustavno – naš uvježbani tim djelatnika pružiti će Vašem automobilu izniman tretman služeći se isključivo najkvalitetnijim materijalima. Možete nas pronaći svakim danom do 21 sat na etaži -2 garaže Tower centra Rijeka!

Autopraona iWash